Eltűnt az RTL Klub sikersorozatának főszereplője! Pánikban a készítők
Eltűnt a Szulejmán sorozat főszereplője, Meryem Uzerli.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az RTL Klub sikersorozatának, a Szulejmánnak egyik főszereplője, Meryem Uzerli végleg kiszállt a csapatból, bár nem a legelegánsabban közölte távozási szándékát.

A színésznő ugyanis senkinek sem szólt, egyszerűen csak eltűnt, és nem ment be többé dolgozni.

Egyszerűen lelépett

A hírek szerint pár nap pihenőt kért a producerektől, mivel párjával, Can Atesszel együtt Bodrumban töltötték a hétvégét. Azonban a forgatócsoport hiába várta vissza, a színésznő nem jelent meg, ezzel veszélybe sodorva a sorozatot.

Napok múlva Németországból telefonált, hogy beteg, és egy berlini klinikán szeretné kivizsgáltatni és gyógykezeltetni magát, amit a főnökei meg is értettek.

Éppen ezért érte őket sokként, amikor Uzerli bátyjától kaptak egy levelet, hogy ő képviseli, és ne is próbáljanak vele kapcsolatba lépni, mert úgysem sikerülne.

Nem hajlandó visszajönni

Többen is próbálták meggyőzni, hogy térjen vissza Isztambulba és a sorozatba, ám a színésznő nem állt kötélnek. Döntését azzal indokolta, hogy a kemény munka és a vele járó kötelezettségek miatt pszichológiailag megromlott az állapota, és ezért kell a klinikára befeküdnie kezelésre.

Mivel távozása miatt nem tudták leforgatni a századik rész hiányzó jeleneteit, az az érthetően adásba sem mehetett. A produkciós iroda így közel 1 millió dollár bevételtől esett el.

A Szulejmán az első olyan török sorozat, ami elérte a 220 milliós nézettséget az egész világon.

Ezt is szeretjük