Ő volt a Szulejmán vörös Hürremje - A valóságban így néz ki a színésznő
Meryem Uzerli a hétköznapokon nem is emlékeztet a karakterére.

meryem-uzerli-2019-dior-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meryem Uzerli nevét 2011-ben ismerhették meg a hazai rajongók, amikor berobbant a köztudatba a Szulejmán című sorozat, ahol ő alakította a gyönyörű Hürrem szultánát három éven át.

Így néz ki Meryem Uzerli

Mindenki vörös hajú bombázóként emlékszik rá, ezért elmondása szerint remek inkognitót nyújt a frizurája, ugyanis a sztár haja eddig platinaszőke színben pompázott, most pedig sötétbarnára festette. Persze, a korabeli ruhák is sokat számítottak abban, hogy ne ismerjék fel az utcán, ugyanis ki gyanakodna egy farmer-pólós, barna hajú lányra?

Persze, azért az estélyi ruhákat sem veti meg - olyannyira rajong értük, hogy a Dior legutóbbi rendezvényére, Dubajba ő is meghívást kapott, és egy álomszép, csillogó ruhát, hogy abban népszerűsítse a márkát. A német-török származású sztár rengeteg bókot kapott az estélyi miatt az Instagram-oldalán.

"Maga a tökély! Így néz ki egy igazi nő", "Csodaszép vagy Meryem, és ez a ruha! Valami fantasztikus, remekül áll rajtad", "Te vagy álmaim nője, ebben a ruhában pedig pont úgy nézel ki, mint Hürrem, igazi királynő vagy benne" - írták a lelkes kommentelők.

Coverfotó és ajánlóképek: RTL Sajtószoba.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük