A Szulejmán Hürremje szexi címlapfotón: Meryem Uzerli dekoltázsa vonzza a tekinteteket

Igazi dívaként ragyog a színésznő, rajongói teljesen odavannak érte.

Meryem Uzerli címlapfotón
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Gyönyörű, mélyen dekoltált ruhában, csábító tekintettel látható szexi címlapfotóján Meryem Uzerli, a Szulejmán Hürrem szultánája. Nem csoda, hogy rajongóitól rengeteg elismerést zsebelt be képe alatt.

Meryem Uzerli címlapfotón

A színésznő nemrég szép számmal kapott bókot azért is, amilyen lélegzetelállító volt a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén megjelenése. Akkor egy testhezálló, csillogó estélyit viselt, most viszont címlapfotóján vonzza a tekinteteket mély dekoltázsával.

Meryem Uzerli Instagram-oldalára is kitette a Grazia magazinnak készített képet, melyen aranysárga ruhájában szexi dívaként ragyog egy csodás háttér előtt. A rajongók természetesen nem hagyták mindezt szó nélkül, azonnal érkeztek a dicsérő szavak.

A „gyönyörű”, „fantasztikus” és „csodálatos” jelzők mellett rengeteg szívecske jelent meg, sokan gratuláltak, és volt olyan hozzászóló is, aki egyszerűen királynőnek nevezte a színésznőt.

Az 59 éves Monica Bellucci dögös lábakat villantott a címlapon: az olasz színésznő igézően szép

Monica Bellucci 59 évesen is hihetetlen dögös, hosszú, formás lábakat villantott a Marie Claire májusi címlapján.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/Szulejmán

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük