A Szulejmán Hürremje irtó dögös miniruhában keltett feltűnést a Berlinalén
Meryem Uzerli is részt vett a 70. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon.

meryem-uzerli-2019-dior-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Február 20-án startolt el a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál, amit idén 70. alkalommal rendeztek meg. A nívós filmes esemény március 1-jén, vasárnap ér véget.

Számos híresség részt vett az esemény egy-egy napján, köztük volt a Szulejmán című sorozat imádott Hürremje, Meryem Uzerli is.

Meryem Uzerli volt a Berlinale legszexibb sztárja

A német-török gyökerekkel rendelkező gyönyörű színésznő rendszeresen részt vesz az európai filmfesztiválokon, az idei Berlinalét sem hagyhatta ki, a müncheni Constantin Film nevű gyártó cég és a Bulgari olasz divatmárka közös partijára volt hivatalos.

A 36 éves sztár mindig gyönyörűen fest a vörös szőnyegen, a nőies, letisztult stílus jellemző rá. A bulira egy nagyon dögös miniruhát választott, aminek felső részét csipke borította, a kreáció többi része bársonyanyagból készült.

Soraya Jaziri tervezte a ruháját, a sminkjét pedig Elmar Fischer készítette el. Rajongói imádták a szettjét, Instagramon nem győzték dicsérni, hogy mennyire csinos volt.

Ha ruháról van szó, Meryem Uzerli sosem nyúl mellé

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű kreációkban lépett a vörös szőnyegre Meryem Uzerli a januárban megrendezett Cana Dorada Film- és Zenei Fesztiválon.

Ezt is szeretjük