Botrányos válóper: a színésznő férje kiteregette a szennyest
Íme, a részletek
Mena Suvari exe balhézik, és jókora tartásdíjat követel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mena Suvari, az Amerikai szépség és az Amerikai pite sztárja tavaly novemberben, kevesebb mint két év házasság után szakított férjével, Simone Sestitóval.

A pár 2007-ben, a torontói filmfesztiválon ismerkedett meg, 2008-ban jelentették be eljegyzésüket, majd 2010 júniusában, a Vatikánban házasodtak össze, fényűző szertartás keretei között.

Exe tartásdíjat követel

A frigy nem tartott soká: a válókeresetet a színésznő adta be idén januárban, és úgy tűnik, a per botrányoktól sem lesz mentes.

Nemrég került nyilvánosságra ugyanis a hír, amely szerint a 33 éves sztártól exe nem kevés tartásdíjat követel.

Amint kiderült, havonta mintegy 17 ezer dollárt, mintegy négymillió forintnak megfelelő összeget szeretne kapni.

A férfi egy interjúban elmondta, hogy azért van szüksége a milliós járadékra, mert a válás nagyon megterheli anyagilag, ráadásul hozzászokott egy bizonyos életszínvonalhoz, amiről nem szívesen mondana le.

Második válás

Nem szégyellte kiteregetni a sztár anyagi helyzetének részleteit sem.

- Szinte minden este puccos éttermekben vacsoráztunk a legelőkelőbb helyeken - árulta el egy amerikai lapnak.

Később azt is hozzátette, hogy számításai szerint havi mintegy 600 ezer forintot költöttek csak vacsorázgatásra, a színésznő éves jövedelme pedig meghaladja a 170 millió forintot.

A szőke szépségnek egyébként ez már a második tönkrement házassága, első férjétől, Robert Brinkmanntól még 2005-ben vált el, alig több mint egy év után.

Ezt is szeretjük