Melissa McCarthy ilyen karcsún jelent meg az Oscar-gálán - 45 kilót fogyott
Melissa McCarthy egy fekete-fehér szettben vonult a vörös szőnyegen.

melissa-mccarthy-oscar-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melissa McCarthyt duci színésznőként ismerhettük meg évekkel ezelőtt, azonban mára 45 kilótól sikerült megszabadulnia a sztárnak, akinek ma már sokkal egyszerűbb dolga van, ha ruhaválasztásról van szó. A 48 éves sztár 2014-ben azt nyilatkozta a Redbooknak, hogy rengeteget küzdött azzal, hogy egy nagyobb díjátadóra találjon magának estélyit, mivel senki nem vállalta el, hogy megtervezze a ruháját. Előfordult, hogy öt-hat népszerű divattervezőt is megkeresett, akik rengeteg embernek készítettek estélyit, de mindnyájuktól elutasítást kapott.

A 2019-es Oscar-gálára egy fekete-fehér szettre esett a választása, amelyre még egy köpenyt is varrtak. Melissa McCarthy láthatóan jól érezte magát a ruhájában, a jeles eseményre pedig még férje, Ben Falcone is elkísérte. A népszerű sztárt idén a legjobb színésznő kategóriában jelölték a Megbocsátasz valaha? című filmben nyújtott alakításáért, de végül nem ő kapta meg az arany szobrot. A gálán kapott egy fontos feladatot is, ugyanis ő hirdette ki a legjobb jelmezért járó díj nyertesét.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett idén Melissa McCarthy az Oscar-gálán. A sztárról láthatsz olyan, pár évvel ezelőtti díjátadókon készült képeket is, amelyeken még ducibb volt.

Ezt is szeretjük