45 kilót fogyott Melissa McCarthy - Fotókon a döbbenetes átalakulás
Alig ismerni rá a színésznőre.

melissa-mccarthy-fogyas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki kedvenc husis színésznője, Melissa McCarthy - akit a Szívek szállodája és a Mike és Molly sorozatokban ismerhetett meg a hazai közönség - egyáltalán nem duci többé.

Ennyit fogyott Melissa McCarthy

A sztár az elmúlt öt évben rengeteg súlyfeleslegtől szabadult meg: összesen 45 kilót fogyott 2012 óta. Legújabb fotóján alig ismertük fel, olyan karcsú már a dereka.

Melissa állítása szerint nem azért kezdett el fogyókúrázni, hogy megfeleljen a hollywoodi elvárásoknak, hanem egészsége érdekében változtatott a külsején, Charlenne Ciardiello dietetikus és személyi edző segítségével.

melissa-mccarthy-fogyas-nagy

- Az orvosom közölte, hogy le kell fogynom, mert hosszú távon az egészségemet veszélyeztetik a plusz kilók. Mindig is aggasztott a súlyom, és mikor végre befejeztem az aggódást, akkor csodák csodájára a kilók is elkezdtek leolvadni. Minden nap 20-30 percet kocogok, és sokkal egészségesebben táplálkozom, ami különösen nehéz, de sokkal jobban érzem magam így. 

Az egyetlen, ami zavar, hogy a fogyásom miatt kaszálták el a Mike és Molly sorozatot - azt mondták már nem fedem le a rólam kialakított képet - hát nem elképesztő? - mesélte a Life and Style magazinnak.

A rajongókat is nagyon megosztja a színésznő új, megváltozott külseje: sokak szerint sokkal egészségesebbnek és boldogabbnak tűnik a súlyvesztése óta, míg mások hiányolják a régi, pufók Melissát, aki pont attól volt különleges, hogy más volt, mint a legtöbb hollywoodi xs-es méretű sztárocska.

Ezt is szeretjük