45 kilót fogyott Melissa McCarthy - Fotókon a döbbenetes átalakulás

Alig ismerni rá a színésznőre.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Alig ismerni rá a színésznőre.

Mindenki kedvenc husis színésznője, Melissa McCarthy - akit a Szívek szállodája és a Mike és Molly sorozatokban ismerhetett meg a hazai közönség - egyáltalán nem duci többé.

Ennyit fogyott Melissa McCarthy

A sztár az elmúlt öt évben rengeteg súlyfeleslegtől szabadult meg: összesen 45 kilót fogyott 2012 óta. Legújabb fotóján alig ismertük fel, olyan karcsú már a dereka.

Melissa állítása szerint nem azért kezdett el fogyókúrázni, hogy megfeleljen a hollywoodi elvárásoknak, hanem egészsége érdekében változtatott a külsején, Charlenne Ciardiello dietetikus és személyi edző segítségével.

- Az orvosom közölte, hogy le kell fogynom, mert hosszú távon az egészségemet veszélyeztetik a plusz kilók. Mindig is aggasztott a súlyom, és mikor végre befejeztem az aggódást, akkor csodák csodájára a kilók is elkezdtek leolvadni. Minden nap 20-30 percet kocogok, és sokkal egészségesebben táplálkozom, ami különösen nehéz, de sokkal jobban érzem magam így. 

Az egyetlen, ami zavar, hogy a fogyásom miatt kaszálták el a Mike és Molly sorozatot - azt mondták már nem fedem le a rólam kialakított képet - hát nem elképesztő? - mesélte a Life and Style magazinnak.

A rajongókat is nagyon megosztja a színésznő új, megváltozott külseje: sokak szerint sokkal egészségesebbnek és boldogabbnak tűnik a súlyvesztése óta, míg mások hiányolják a régi, pufók Melissát, aki pont attól volt különleges, hogy más volt, mint a legtöbb hollywoodi xs-es méretű sztárocska.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük