Nincs visszaút! 14 év után a válás mellett döntött a műsorvezető
14 év házasság után beadta a válási papírokat a műsorvezető Melinda Messenger.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

14 év házasság után a válás mellett döntött a televíziós műsorvezetőként dolgozó Melinda Messenger és férje, Wayne Roberts.

A műsorvezető ügynöke megerősítette a hírt, és elmondta, már külön is költöztek a felek.

Meggondolták magukat

A pár egyszer már beadta a válókeresetet 2008-ban, akkor azonban a békítő tárgyalások után meggondolták magukat, és adtak még egy esélyt a kapcsolatuknak.

1998-ban Balin kötötték össze az életüket, és három gyermekük született: Morgan 12, Flynn tíz-, Evie nyolcéves most.

A 2008-as tárgyalások előtt már nyolc hónapot külön is éltek, és éppen a Sztárok a jégen adásai alatt melegedtek újra össze. Messengert ugyanis felkérték, hogy szerepeljen a műsorban, és mint ahogy később nyilatkozta, valószínűleg ez mentette meg a házasságát.

Mint a 41 éves sztármami elmondta, életének legnehezebb szakaszát élte akkoriban, és a korcsolyázós műsor segített neki ellazulni, illetve annyira kellett koncentrálnia az előadásokra, hogy nem is volt ereje a magánéleti válságán rágódni.

Azt hitte, örökre együtt lesznek

Idén áprilisban pedig a The Sun magazinnak adott interjújában azt mondta, csodálkozik, hogy együtt vannak a férjével.

- Rengeteget dolgozunk a kapcsolatunkon, de úgy érzem, jól haladunk. Persze vannak hullámvölgyek, és nagyon sokszor megkérdezzük magunktól, miért is vagyunk még együtt. Ez a kételkedés biztos, hogy mindig megmarad. Csodás dolog lenne azt mondani, hogy örökre együtt leszünk. De annyira változékony minden, hogy nem tudhatom, mit hoz a jövő - nyilatkozta.

A pár mostanra fáradt bele a küzdelembe, és újfent beadták a válási papírokat. Szóvivőjük útján közölték, hogy most nem fogják meggondolni magukat, döntésük végleges.

Ezt is szeretjük