Bugyiban is észbontó a 3 gyerekes Melinda Messenger
A 38 éves Melinda Messenger bombázó testével méltó ellenfele fiatalabb és gyermektelen riválisainak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melinda Messenger kétségtelenül nem azok közé a sztármamik közé tartozik, akik szégyenkezve bújnak méretes felsőkbe, csak hogy a terhesség alatt felszedett kilókat valahogy eltakarják.


A legfrissebb képek tanúsága szerint, melyek az Ultimo fehérneműgyár új kampányához készültek, éppenséggel még szexis fehérneműben sem szégyelli megmutatni testét. Bár, igaz, ami igaz, alakját nézve senki meg nem mondaná róla, hogy háromgyermekes édesanya.

No, azért ez a látványos karcsúság nem jött csak úgy magától - persze a 38 éves sztármami modell becsületére legyen mondva, nem állította azt egy percig sem, hogy szerencsés alkatának köszönheti a gyors fogyást.

Inkább büszkén bevallotta, némi kémiai segítséget is igénybe vett, miután tíz kiló súlyfelesleg maradt rajta legkisebb gyermeke születése után, aki 2003 decemberében jött világra. Nevezetesen egy LIPObind nevű fogyitablettát, ami természetes összetevőivel segítette elő karcsúsodását.

A Nagy-Britannia egyik legsikeresebb glamúrmodelljének tartott sztár karrierje a kilencvenes évek közepén indult el, amikor is „E” kosárméretűre nagyíttatta kebleit.

Azóta látható volt óriásplakátokon, dolgozott Vivienne Westwoodnak, valamint a The Sun Page 3 oldalán is szerepelt, amíg a magazin készítői nem döntöttek úgy, hogy ott ezentúl csak természetes mellű bombázókat mutatnak be. 2008 óta pedig az Ultimo modellje, kifejezetten dús keblű hölgyek számára tervezett kollekciójukat Messengerrel népszerűsítik.

Természetesen a tévés szereplés sem maradhatott ki életéből, így aztán az olyan valóságshow-k, mint a Celebrity Big Brother vagy a Dancing On Ice szívesen látták szereplőik közt a szőke bombázót. Pályafutásával valószínűleg rendkívül elégedett, nemrég ugyanis bevallotta, nem bánná, ha legkisebb gyermeke, Eve egyszer a nyomdokaiba lépne.- Ha a modellkarrier mellett dönt, természetesen támogatni fogom. De egyelőre csak ötéves. Egyik nap azt mondja, könyvtárosként szeretne dolgozni, másnap viszont már Madonna akar lenni - mesélte a büszke mami.
Ezt is szeretjük