Szupersztárok, akik felvállalták másságukat
Nem minden híresség vállalja fel másságát, de azért van jó pár hollywoodi sztár, aki nem akar rejtőzködni és hazugságban élni.

Dia

 	Ricky Martin 	A Puerto Ricói popsztár 2010. március 29-én ismerte be a honlapján közzétett hivatalos közleményben, hogy a saját neméhez vonzódik. 	Kapcsolódó cikk: 	Ritka közös fotók! Ricky Martin ezzel a sármos pasival osztja meg az ágyát »

Ricky Martin

A Puerto Ricói popsztár 2010. március 29-én ismerte be a honlapján közzétett hivatalos közleményben, hogy a saját neméhez vonzódik.

Kapcsolódó cikk:
Ritka közös fotók! Ricky Martin ezzel a sármos pasival osztja meg az ágyát »

Dia

 	Cynthia Nixon 	A Szex és New York sztárja 1988 és 2003 között Danny Moses professzorral élt párkapcsolatban, két közös gyerekük is született, 2004 óta pedig Christine Marinoni aktivista kedvese. Viszonyukat kezdettől fogva felvállalták a közvélemény előtt. 	Kapcsolódó cikk: 	Micsoda változás! Így még soha nem láttad a vörös színésznőt »

Cynthia Nixon

A Szex és New York sztárja 1988 és 2003 között Danny Moses professzorral élt párkapcsolatban, két közös gyerekük is született, 2004 óta pedig Christine Marinoni aktivista kedvese. Viszonyukat kezdettől fogva felvállalták a közvélemény előtt.

Kapcsolódó cikk:
Micsoda változás! Így még soha nem láttad a vörös színésznőt »

Dia

 	Neil Patrick Harris 	Az Így jártam anyátokkal jóképű sztárja 2006 novemberében a People-nek adott interjújában árulta el, hogy meleg. Ő is béranyával hordatta ki ikreit.

Neil Patrick Harris

Az Így jártam anyátokkal jóképű sztárja 2006 novemberében a People-nek adott interjújában árulta el, hogy meleg. Ő is béranyával hordatta ki ikreit.

Dia

 	Rosie O'Donnell 	A Zsarulesen 2 sztárja 2002 februárjában osztotta meg a világgal, hogy a saját neméhez vonzódik, azóta pedig a melegek és leszbikusok jogi egyenlőségéért küzdő aktivistaként is jelentős hírnévre tett szert.

Rosie O'Donnell

A Zsarulesen 2 sztárja 2002 februárjában osztotta meg a világgal, hogy a saját neméhez vonzódik, azóta pedig a melegek és leszbikusok jogi egyenlőségéért küzdő aktivistaként is jelentős hírnévre tett szert.

Dia

 	Ian McKellen 	Habár a Gyűrűk Ura-trilógia Gandalfját alakító angol színészről kollégái már karrierje elején tudták, hogy meleg, a nagy nyilvánosság előtt csak 1988-ban, a BBC Radio 3-nak adott interjújában vállalta fel másságát.

Ian McKellen

Habár a Gyűrűk Ura-trilógia Gandalfját alakító angol színészről kollégái már karrierje elején tudták, hogy meleg, a nagy nyilvánosság előtt csak 1988-ban, a BBC Radio 3-nak adott interjújában vállalta fel másságát.

Dia

 	Ellen DeGeneres 	Az amerikai műsorvezetőnő 1997-ben Oprah Winfrey beszélgetős műsorában vallotta be, hogy leszbikus. Azóta nyíltan felvállalja másságát, többek között Anne Heche és Alexandra Hedison barátnője volt, 2004 óta pedig Portia de Rossival él párkapcsolatban. 	Kapcsolódó cikk: 	Lady GaGa szájon csókolta a műsorvezetőnőt »

Ellen DeGeneres

Az amerikai műsorvezetőnő 1997-ben Oprah Winfrey beszélgetős műsorában vallotta be, hogy leszbikus. Azóta nyíltan felvállalja másságát, többek között Anne Heche és Alexandra Hedison barátnője volt, 2004 óta pedig Portia de Rossival él párkapcsolatban.

Kapcsolódó cikk:
Lady GaGa szájon csókolta a műsorvezetőnőt »

Dia

 	Stephen Fry 	A népszerű angol humorista saját bevallása szerint kamaszkorában sokat küzdött homoszexualitásának tényével. Másságát évek óta nyíltan felvállalja: Daniel Cohennel 14 év után, 2010-ben ért véget párkapcsolata. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Stephen Fry »

Stephen Fry

A népszerű angol humorista saját bevallása szerint kamaszkorában sokat küzdött homoszexualitásának tényével. Másságát évek óta nyíltan felvállalja: Daniel Cohennel 14 év után, 2010-ben ért véget párkapcsolata.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Stephen Fry »

Dia

 	Zachary Quinto 	A Hősök és a Star Trek sztárja 2011 októberében látta elérkezettnek arra az időt, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalja másságát, homoszexualitását a New York Magazine-nak adott interjúban vallotta be. 	Kapcsolódó cikk: 	"Meleg vagyok" Nem titkolja többé másságát az ismert sorozatsztár »

Zachary Quinto

A Hősök és a Star Trek sztárja 2011 októberében látta elérkezettnek arra az időt, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalja másságát, homoszexualitását a New York Magazine-nak adott interjúban vallotta be.

Kapcsolódó cikk:
"Meleg vagyok" Nem titkolja többé másságát az ismert sorozatsztár »

Dia

 	Matt Bomer 	A Chuck és a White Collar című sorozatok sztárja 2012 februárjában, egy kaliforniai díjátadó gála után árulta el, hogy meleg. 	Kapcsolódó cikk: 	Sírhatnak a rajongólányok! Bevallotta, hogy a fiúkat szereti a sármos sorozatszínész » 	 

Matt Bomer

A Chuck és a White Collar című sorozatok sztárja 2012 februárjában, egy kaliforniai díjátadó gála után árulta el, hogy meleg.

Kapcsolódó cikk:
Sírhatnak a rajongólányok! Bevallotta, hogy a fiúkat szereti a sármos sorozatszínész »
 

Dia

	Alan Carr	A Channel 4 brit tévécsatorna 1976-os születésű műsorvezetője nyíltan vállalja homoszexualitását.

Alan Carr

A Channel 4 brit tévécsatorna 1976-os születésű műsorvezetője nyíltan vállalja homoszexualitását.

Dia

 	Queen Latifah 	Queen Latifah énekes-színésznő hosszú hallgatás után saját tévéshowjában vallotta be, hogy a saját neméhez vonzódik. 	Kapcsolódó cikk: 	Nem titkolózik többé! A színésznő nyíltan vállalja másságát

Queen Latifah

Queen Latifah énekes-színésznő hosszú hallgatás után saját tévéshowjában vallotta be, hogy a saját neméhez vonzódik.

Kapcsolódó cikk:
Nem titkolózik többé! A színésznő nyíltan vállalja másságát

Ezt is szeretjük
Fotó: