Szexis bikiniben ejtőzött a bombázó Melanie Brown
Fotókkal
Felhőtlenül élvezte a szép időt és a langyvízű medencét a sötét bőrű fűszeres lány.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Végre megkönnyebbülhetett egy kicsit Melanie Brown, vagyis Mel B, és ez látványosan érződött is viselkedésén.

A 32 éves énekesnő eleddig keményen dolgozott, hiszen egyrészt teljes erőbedobással tért vissza az újjáalakult Spice Girls-be, akikkel számos alkalommal lépett fel az utóbbi időben.

Másrészt, amint azt már hírül adtuk, a híres skót fehérnemű- és fürdőruhacég, az Ultimo őt választotta új kollekciója képviselőjének, és a fotózásokhoz természetesen legjobb formáját kívánta nyújtani.

- Madarat lehetett volna velem fogatni, amikor meghallottam, hogy én leszek az Ultimo új arca és teste.

Amikor megkértek, teljesen belelkesedtem, de egy kicsit izgultam is, mert sosem pózoltam még fehérneműben – nyilatkozta akkor.

Azt is hozzáfűzte, szuperül érezte magát a fotózáson, és úgy véli, a bemutatott fehérneműk tökéletes alakot varázsolnak mindenkinek, ezért a bemutatott darabokból otthoni használatra is félretett jónéhányat.

Lazulás, napfény, Miami

No, de a fényképezés és a turné végeztével végre megengedhette magának, hogy lazítson egy kicsit párjával, ahogy a mellékelt képek is tanúsítják. A felvételek Miamiban készültek, és szemmel látható, hogy a bögyös sztár mennyire élvezi a semmittevést.

Pezsgő a medenceparton, plusz egy doboz cigaretta és egy kis csobbanás a tökéletes kikapcsolódás tartozékai – legalábbis Mel B számára, aki ezúttal férjével kettesben ejtőzött a szikrázó napsütésben.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A párocska, akiket csak néhány hét választ el első házassági évfordulójuktól, gyerekek nélkül pihente ki a fáradalmakat – ismeretes, hogy az énekesnőnek van egy 9 éves és egy 13 hónapos porontya, utóbbi Eddie Murphy-től, míg párja egy kislány apukája.

Ezt is szeretjük