Fotó! Melanie Griffith csúf szörnyeteggé szabatta magát
Az egykor gyönyörű Melanie Griffith arcát teljesen szétszabták a sebészek, és már mosolyogni is alig tud.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sajnálatos látni, ahogy Hollywoodban egyre több korosodó színésznő dönt úgy, hogy műtéti úton próbálja meg magát fiatalon tartani.

Ezzel még önmagában nem volna semmi baj, ám az öregségtől kétségbeesetten rettegő sztárhölgyek képtelenek visszafogni plasztikai sebészeiket, akik pedig busás összegekért cserébe gátlástalanul szabják szét arcukat.

Melanie Griffith is ebbe a hibába esett, amikor elhatározta, hogy a korral járó és kellemetlennek vélt tüneteket ráncfelvarrásokkal és botoxkezelésekkel próbálja valamelyik szépészeti klinikán orvosoltatni.

Az 52 éves amerikai színésznőt szombat este kapták le Beverly Hillsben, a 24. Genesis Awards díjátadó ceremóniáján, ahol sikerült a frászt hoznia a vendégekre.

Megmerevedtek arcának vonásai

Az egykori bombázó arca ugyanis úgy néz ki, mintha műanyagból öntötték volna ki. Habár a ráncoktól sikerült megszabadulnia, azt is észre kell vennünk, hogy vonásai merevek lettek, hiába próbált a vörös szőnyegen fesztelenül a kamerába mosolyogni.

Láttunk már ijesztő fotókat az Oscar-jelölt színésznőről, ám ennyire kiábrándító képet talán még sosem. Érdemes azért hozzátenni, hogy Griffith első komolyabb szerepét 17 évesen kapta A döntés éjszakája című thrillerben, amiben fiatalsága ellenére számos sikamlós jelenetet bevállalt.

A korán jött hírnévvel pedig sokan nem tudnak mit kezdeni, talán ez is közrejátszott abban, hogy az egykori szőke szépség egész karrierje során alkohol-, drog- és gyógyszerproblémákkal küzdött.

Többször is járt elvonón

2000-ben például azért ment elvonóra, mert túlságosan rászokott a fájdalomcsillapítókra, tavaly augusztusban pedig szintén visszatért az egyik rehabilitációs klinikára. Igaz, akkor azt közölte szóvivőjén keresztül, hogy csak a megelőzés miatt, és hogy tudatosítsák benne, már meggyógyult.

Az évtizedeken át tartó önpusztító életmód pedig legalább akkora rombolást tud véghezvinni egy arcon, mintha tucatnyi alkalommal plasztikázzák - a kettő együtt pedig bármelyik bombázót könnyedén elcsúfítja.

Ezt is szeretjük