Melanie Griffith durva szexbotránya - Majdnem derékba törte a karrierjét fiatalkori botlása
Csak évekkel később derült fény arra, hogy mit is művelt Melanie Griffith.

melanie-griffith-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melanie Griffith 14 évesen jött össze Don Johnsonnal, akinek mindössze fél évig a felesége is volt, később pedig olyan híres színészek barátnője volt, mint Jack Nicholson vagy Warren Beatty.

A hetvenes évek első felében Ryan O'Neal színészhez is gyengéd szálak fűzték, akinek az oldalán egy durva szexbotrányba is belekeveredett. Ám erről csak évtizedekkel később szerzett tudomást a közvélemény, miután Ryan O'Neal lánya, Tatum O'Neal kipakolt önéletrajzi regényében.

Melanie Griffith és Ryan O'Neal
Melanie Griffith és Ryan O'Neal

A Papírhold Oscar-díjas színésznőjének 2004-ben jelent meg A Paper Life című memoárja, amiben azt állította, hogy a 17 éves Melanie Griffith magával rángatta őt és az édesapját egy ópiumfüstös orgiába, ahová egyébként Maria Schneider színésznő és egy férfi fodrász is velük tartott még. A helyzetet tovább súlyosbította, hogy Tatum O'Neal ekkor mindössze 12 éves volt.

"Ryan mellett voltam a hollywoodi bulik világában, ahol hamar hozzáedződtem a szexhez és drogokhoz, de mielőtt még a tinédzserkorba léptem volna - írta könyvében Tatum O'Neal.

Ha erre a botrányra hamarabb fény derül, könnyen elképzelhető, hogy Melanie Griffith későbbi karrierje korántsem alakul ilyen fényesen, de még ennyi idő után is elég rossz fényt vetett rá a hírhedt eset, ami miatt sokat kellett magyarázkodnia is.

Ezt is szeretjük