Melania Trump élete nehéz a férje szexbotránya után - Az elnök őszinte vallomása
Trump bevallotta, hogy nem könnyű most a feleségének.

melania-trump-szexbotrany-utan-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Óriási botrány zajlik jelenleg Donald Trump körül: két nő is azt állítja, hogy az elnök 2006-ban viszonyt folytatott velük, nem sokkal azután, hogy Melania életet adott közös fiuknak, Barronnak. Egyiküket sem kell bemutatni a 18+-os kiadványok kedvelőinek: Stormy Daniels pornószínésznőről és Karen McDougal volt Playboy-nyusziról van szó.

Melaniát nagyon megviselik a botrányok

Miután Trump ügyvédje, Michael Cohen kiszivárogtatta, hogy 130 ezer dollárt - azaz majdnem 33 millió forintot - fizetett a felnőtt filmes sztárnak a hallgatásáért, a botrány bombaként robbant: Stormy Daniels úgy döntött, hogy, ha Trump oldaláról megszegték a titoktartási szerződést, akkor ő is előáll a sztorijával - és persze, annak adja, aki többet fizet majd érte.

Ezek után került elő Karen McDougal is, akinek még több pénz - 150 ezer dollár, azaz 37 és fél millió forint - ütötte a markát, mivel csendben maradt. Vele egy Playboy-partin ismerkedett meg az egykori ingatlanmogul, és még aznap este az ágyban kötöttek ki.

Trump a hétvégén Pennsylvaniában adott interjút, melyben megemlítette, hogy az utóbbi hónapok komoly fejfájást okoztak a feleségének:

- Melania nagyon jó first lady. Csodálatos asszony. Fantasztikus nő. Azt hiszitek, neki olyan könnyű most? Hát nem. De tényleg nagyon jó first lady - mondta egy ideges kacaj kíséretében.

Melania minden bizonnyal nehezen viseli az elnök elleni, vélt vagy valós vádakat, ugyanis korábban emiatt lemondta a közös svájci nyaralásukat, sőt, a Valentin-napot és a házassági évfordulójukat is külön töltötték - Trump még egy Twitter-posztban sem emlékezett meg egyik napról sem.

Ezt is szeretjük