Melania Trump csodaszép, púderszínű ruhát húzott - Irtó sikkes volt benne
A first lady ismét bizonyította, hogy igazi stíluskirálynő.

melania-trump-puderszinu-ruha-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melania Trump férje beiktatásakor finoman szólva sem örvendett nagy népszerűségnek. Sokan úgy vélték, hogy az egykori modell csak a pénze miatt van az ingatlanmogullal, és nem érdekli más, csak a vásárolgatás.

Remek first lady lett belőle

Azonban, ahogy telt az idő, Melania népszerűsége már Trumpét is túlszárnyalta - jótékonysági tevékenységei miatt egyre jobban megkedvelték az amerikai szavazók. Az sem véletlen, hogy az elnök újabban őt küldi maga helyett, ha alaposan elszúrt valamit, mint például a migrációs törvénye után, amikor Texasba irányította a feleségét, hogy találkozzon a családjuktól elszakított gyerkőcökkel.

Ezúttal is ez történt: miután Trump az afrikai országokat nemes egyszerűséggel pöcegödörnek nevezte, Melania tegnap bejelentette, hogy ő nagy örömmel ellátogat a kontinensre. Már az is kiderült, hova megy: Ghanába, Malawiba, Kenyába és Egyiptomba utazik.

A sajtótájékoztatón természetesen fotók is készültek, melyeken Melania ismét tündököl: remekül állt neki ez a púderszínű szett. Összeállításunkban megnézheted a fotóit.

Ezt is szeretjük