Melania Trump pirosban ragyogott - Nem győzik dicsérni a dögös first lady-t
Megint irtó dögös ruhát húzott Trump felesége.

melania-trump-piros-felso-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melania Trump kiváló érzékkel válogatja össze a ruhadarabjait, ezért minden hivatalos megjelenésén fantasztikusan néz ki - ez alól pedig a tegnapi, Fehér Házban tartott rendezvény sem volt kivétel.

Megint nagyon csinos volt

A first lady legutóbb az USA oktatási miniszterével, Betsy DeVos-szal általános iskolás fiatalokat fogadott, akikkel a mentális egészség megőrzésének fontosságáról beszélt. Ez ebben a korban különösen fontos, hiszen az iskolai szekálók rengeteg ember életét tették tönkre - akár tudat alatt is nyomot hagytak bennük a gúnyolódásukkal és szemétkedő beszólásaikkal.

Melania különösen fontosnak érezte, hogy meghallgassa a gyerekek álláspontját, akik nagyjából a fiával, a 12 éves Barronnal egyidősek - a meghívottak is 11-13 éves diákok voltak, ők meséltek arról, hogy milyen érzés manapság kiskamasznak lenni. Melania is felszólalt, aki biztosította a támogatásáról a gyerekeket:

- Nagyon izgatott vagyok, hogy itt lehetek ma veletek - előre is köszönöm, hogy megosztjátok velem a történeteiteket, a gondolataitokat, a fájdalmaitokat, a nehézségeiteket. Szeretnék segíteni minden gyereken, ezért megköszönöm, ha támogattok ebben - együtt nagyon jó munkát végezhetünk - mondta Melania az iskolásoknak.

Képes összeállításunkban megnézheted a róla készült fotókat!
Ezt is szeretjük