Melania Trump őszi szettjét imádják a rajongók - Ő a legsikkesebb first lady

Kockás kabátja nagy sikert aratott a rajongók körében.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Melania Trump igazi stíluskirálynő, aki a first lady címmel sem mondott le a divat iránti imádatáról. Sőt, mióta elnöki feleségként kell megjelennie a nyilvánosság előtt, sokkal kifinomultabb, sikkesebb darabokat visel, mint korábban.

Imádják az új kabátját

Nem is csoda, hogy Melania ilyen divatos szerelést húzott, hiszen találkozója lesz a francia elnök feleségével, Brigitte Macronnal, aki szintén mindig nagyon csinosan öltözik fel a nyilvános megjelenéseire. A first lady egy fekete-fehér kockás Burberry-kabátot és combközépig érő Christian Louboutin-csizmát választott az alkalomra.

Aki beleszeretett valamelyikbe, annak rossz hírrel kell szolgálnunk, ugyanis a dizájnerholmik ára elég borsos. A kabátka 2695 dollárba, azaz átszámítva 765 ezer forintba kerül, a cipő pedig 1295 dollárt, azaz 368 ezer forintot kóstál.

Melania Trump ezúttal nem egyedül utazik, a férje is elkíséri. Számos világvezető utazik majd Franciaországba, hogy megünnepeljék az első világháború végét, aminek november 11-én lesz a százéves évfordulója.

Melania Trump merész képeket posztolt magáról - First lady-ként ezt már nem tehetné

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük