Melania Trumpot rém kínos ügye miatt támadják: karácsonyi posztja alatt dühöngenek a kommentelők
Melania Trumpot kiszivárgott hangfelvétele miatt támadják.

Melania-Trump-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melania Trump a hét elején fogadta a Fehér Ház karácsonyfáját, ezzel kapcsolatban a Twitterére és az Instagramjára is posztolt a first lady.

Ezzel eddig nem is lett volna probléma, ám októberben egykori asszisztense a CNN-nek kiszivárogtatott egy 2018-ban készített hangfelvételt, amelyen az hallható, hogy a first lady azt mondja, ki a sz*rt érdekel a karácsony. Az emberek ezt nem felejtették el, támadják is ezért.

Melania Trumpot évekkel ezelőtti elszólása miatt szapulják

A first lady a Twitteren leírta, hogy már izgatottan várják, hogy feldíszítsék a Fehér Házat az ünnepekre, a fenyőről pedig megírta, hogy mennyire gyönyörű. Többen azonnal szembeállították azzal a kinyilatkoztatásával, amit még 2018-ban mondott a titkos felvételen, így fogalmazott akkor pontosan: "Kidolgozom a belem az ünnepek miatt, de ki a sz*rt érdekel a karácsony meg a dekorációk? Persze, meg kell csinálnom, igaz? Oké, elvégzem a feladatom, erre azzal jönnek, mi van azokkal a gyerekekkel, akiket elszakítottak a szüleiktől? Hagyjatok már nyugton egy r**adt percre!" - fakadt ki akkor a first lady volt asszisztensének, Stephanie Winston Wolkoffnak. Pont akkoriban rengeteg bevándorlócsaládot szakítottak szét az Egyesült Államokban, ami miatt kritizálták a Trump házaspárt, pedig Melania ezt egyáltalán nem nézte jó szemmel, abban reménykedett, hogy valamiféleképp meg lehet oldani, hogy ezek a családok újra egyesüljenek.

Számtalan kritika érte Melaniát, egy twitterező így fogalmazott: "Gyűlölsz dekorálni karácsonykor, emlékszünk rá. Nem törölheted azt, ami a múltban elhagyta a szád. Eltűnődöm azon, mikor fog ő (Donald Trumpra gondolt itt - a szerk.) újra megcsalni téged, talán most is azt teszi, és mindezt a szemed előtt csinálja."

Mások szarkasztikus gondolatokat vágtak a fejéhez: "Már nagyon várjuk, hogy utoljára csináld meg a Fehér Ház dekorációját, ami valószínűleg ízléstelen lesz.", "Tudjuk, Melania. Tudjuk, mennyire imádod ezt a k*rva karácsonyt. El sem tudod képzelni, hogy mennyire örülünk annak, hogy neked ez lesz az utolsó a Fehér Házban. Ennél szebb ajándékot nem is adhatsz nekünk." - írták.

Mások viszont a first lady védelmébe léptek: "Hagyjátok már őt békén, legalább igyekezett továbbvinni a hagyományokat! Több hazaszeretet van benne, mint a férjében.", "Amit én felfogtam Melania szavaiból, az az, hogy elvárták tőle, hogy karácsonyra dekoráljon, miközben a gyerekeket elválasztották a szüleiktől. Annyit mondott, hogy nem az ő ötlete volt a díszítés, de ezt várták el tőle. Ti csak kiforgatjátok a szavait" - fogalmaztak.

Melania Trump így fogadta a Fehér Ház karácsonyfáját

Képes összeállításunkban megnézheted, Melania Trump hogyan fogadta az idei karácsonyfát.

Ezt is szeretjük