Melania Trump belezúgott a kanadai miniszterelnökbe? Mindenki ezen a képen nevet ma
Beszédes fotó készült Melania Trumpról és Justin Trudeau-ról - be is indult a mémgyár.

melania-trump-justin-trudeau-mem-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kanada miniszterelnöke, Justin Trudeau igencsak népszerű a hölgyek körében, annak ellenére, hogy már 14 éve él boldog házasságban a feleségével, Sophie-val. Ennek ellenére nem csoda, hogy rajonganak érte, hiszen azon túl, hogy lelkes természetvédő, állatvédő, emberi jogi aktivista, és az LMBTQ-közösség támogatója is, igazán jó külsővel rendelkezik.

Az évek során több vicces fotó is készült már róla más világvezetők feleségeinek társaságában, akik mind csábos pillantásokat vetettek Trudeau-ra. Michelle Obama, Katalin hercegné, Angela Merkel, de még Trump lánya, Ivanka is odáig volt Kanada első emberéért.

Melania Trump sem tűnt közömbösnek iránta az idei G7-es csúcstalálkozón. Olyan közel hajolt hozzá, hogy puszit adjon neki, hogy a kommentelők azt hitték, hogy egy csók is elcsattan majd kettejük között. Természetesen a mémgyár is beindult: mindenki azon kezdett viccelődni, hogy Melaniát most először látják szerelmesen nézni egy férfira.

"Melania készen áll mindent feladni" - írta egy twitterező a fotó alá. A kép még viccesebb, hiszen Trump csalódott arca miatt valóban úgy tűnik, mintha a first lady éppen elhagyta volna a férjét egy másik pasasért.

Voltak, akik szerint Melania csupán a jobb egészségügyi rendszerre és a nagyobb biztonságra hajt Kanadával, úgyhogy nem az elnököt szeretné elcsábítana, csak átszökne az országba - így legalább a férjétől is megszabadulhatna a kiadatási törvények értelmében.

Még az orosz média sem hagyta szó nélkül a képet, akik a romantikus vonalra mentek rá: "Mindenkinek meg kellene találnia azt a különleges személyt, aki úgy néz rá, ahogy Melania néz Justinra".

De nem ez az első eset, hogy a miniszterelnök elbűvölte az Egyesült Államok első számú asszonyát. 2017-ben már láthattuk, milyen ragyogó mosollyal hajolt hozzá egy pusziért - akkor is egyöntetű volt a kommentelők véleménye arról, hogy Melania sokkal boldogabbnak tűnik mellette, mint a férje oldalán.

Trudeau, a nők bálványa

Nézd meg, milyen pironkodó arccal és lesütött pillákkal nézték Justin Trudeau-t az elnöki feleségek - még Katalin hercegné sem bírt neki ellenállni!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük