Melania és Donald Trump válásáról nyilatkozott az elnök volt segédje: így reagált a first lady a pletykákra
Melania és Donald Trump szokatlan házasságáról már többen nyilatkoztak.

donald-és-melania-trump-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Donald Trump és Melania Trump a '90-es évek vége óta alkotnak egy párt, világra szóló lagzijukat 2005-ben tartották meg, közös gyermekük, Barron 2006-ban született meg. Miután 2016-ban Trump megnyerte a választásokat, házasságuk minőségéről egyre több cikk jelent meg.

Volt itt minden, az elnök több korábbi szeretője is kitálalt, hogy velük csalta meg Melaniát. Állítólag évek óta külön hálószobában alszanak, szinte alig vannak együtt, ritkán kommunikálnak csak egymással, még a vacsoraasztalhoz sem ülnek le sosem egy családként, ezekről a Fehér Ház beosztottjai számoltak be korábban Mary Jordannek, a Washington Post Pulitzer-díjas újságírójának. Trump egykori segédje, Omarosa Manigault Newman szerint a first lady már számolja a perceket vissza, hogy beadhassa a válási papírokat.

Trump volt segédje szerint Melania és Donald nem maradnak sokáig együtt

A Mail on Sunday írta meg, hogy Newman szerint a házaspár nem sokáig marad együtt. Elmélete szerint Melania nem mert elválni Trumptól addig, amíg ő az Egyesült Államok elnöke. Mivel a 2020-as amerikai választást elbukta, így a first lady bátrabban léphet a válásuk ügyében.

GettyImages-524677666
Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

- Melania már számolja vissza a perceket addig, amíg Trump még hivatalosan is végzi elnöki teendőit. Ha Melania az elnökségi idő alatt hagyná el férjét, ezzel is megalázva az egész világ előtt, Donald biztosan megtalálná a megfelelő módszert arra, hogy megbüntesse őt - magyarázta a lapnak Newman, aki 2004 óta ismeri a házaspárt, mivel ő is részt vett Trump reality műsorában, a The Apprentice-ben, sőt a 2016-os választások idején az elnök segédjeként tevékenykedett.

Korábban a Lorraine műsorban azt mesélte róluk, hogy különös házasságban élnek, és mindenkit összezavarna mindaz, amit a látottak alapján megtapasztalt Trumpékról. Néha olyanok, mint akik tényleg kedvelik egymást, máskor pont az ellenkezője történik köztük. A first ladyről az elmúlt években olyan pletykák is terjedtek, amik arról szóltak, sosem támogatta férjét, hogy induljon az amerikai elnökválasztáson, amikor 2016-ban nyert, állítólag Melania szomorúságában megkönnyezte a pillanatot. 

Omarosa Manigault Newman (jobbra) szerint Donald és Melania házassága nem tart már sokáig.
Omarosa Manigault Newman (jobbra) szerint Donald és Melania házassága nem tart már sokáig.
Fotó: Joe Corrigan / Getty Images Hungary

Newman Trumpék furcsa házasságáról és válási teóriájáról még az Unhinged botránykönyvében is értekezett, ekkor Melania Trump szóvivője, Stephanie Grisham így reagált a vádakra:

- Mrs. Trump szinte alig került bármilyen interakcióba Omarosával. Kiábrándító számára, hogy ilyen öncélú módon próbál visszavágni, különösen azok után, amilyen lehetőségekhez jutott az elnöknek köszönhetően - fogalmazta a first lady gondolatait.

A napokban több más pletykalap, például a Daily Star is pedzegette, hogy hamarosan véget érhet a házasságuk, de ezek csak szóbeszédek.

Jill Biden stílusa

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Joe Biden felesége, Jill.

Ezt is szeretjük