Gyanús fotók készültek Trumpékról - Szétszedik őket a netezők

Senki nem hiszi el, hogy hirtelen ekkora összhang lett közöttük.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Senki nem hiszi el, hogy hirtelen ekkora összhang lett közöttük.

Donald és Melania Trump házassága az elmúlt hónapokban egy cérnaszálon függött. Miután az elnök szeretői sorra előálltak, és előadták a történeteiket arról, hogy csalta meg velük Trump a várandós feleségét, Melania - érthető okokból - hallani sem akart a férje felől. Melania a közös svájci útjukat is lemondta, sőt, még a Valentin-napot is külön töltötte az elnöktől.

Kétkedve fogadták a cuki fotóikat

Már a válásról is elkezdtek pletykálni, bár sokan úgy vélték, hogy a first lady csak akkor adja majd be a válókeresetet, ha lejár a férje elnökségi ideje. Egy bizonyos: Melania látványosan nem volt boldog, még azt sem engedte, hogy Trump megfogja a kezét a hivatalos fotókon. Ráadásul Trump elfeledkezett felesége születésnapjáról, és a házassági évfordulójukról sem emlékezett meg.

A napokban megjelent egy cikk is a Washington Postban, melyben egy, a párhoz közeli személy azt nyilatkozta, hogy már egyáltalán nem töltenek időt együtt, sőt, Melania elköltözött a Fehér Házból, és a szüleivel lakik egy házban, nem messze Barron iskolájától. Hogy cáfolják a felröppenő híreket, a pár a tegnapi sajtótájékoztatón végig csókolgatta és ölelgette egymást - Melania arcán akkora mosoly ült, amilyet még sohasem láthattunk rajta.

A fotók tényleg nagyon aranyosak voltak róluk, azonban a rajongók nem hitték el, hogy hirtelen teljesen megváltozott a pár korábban teljesen rideg viszonya - a Twitteren jelezték is a nemtetszésüket: "Jézusom, ennél megjátszottabb jelenetet még nem láttam... jó, hogy Melania nem színésznő lett, hanem modell...", "Ha gonosz lennék, most megkérdezném, hogy vajon mennyibe kerülhetett ez a kis jelenet Trumpnak. Vajon az adófizetők pénzéből került kiszámlázásra?", "Ez lenne a nagy szerelem? Úgy néz ki, mint az, mikor karácsonykor puszit adsz a perverz nagybácsidnak az ajándéka miatt, de próbálsz minél kisebb felületen hozzáérni..." - írták.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük