Holtrészegre itta magát az alkoholista Mel Gibson

A világhírű színész a töménytelen mennyiségű alkoholtól teljesen elbutult, ami a róla készült kínos lesifotókon is jól látszik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mel Gibson 2006-os ittas botrányát követően néhány évre meghúzta magát, és kerülte a feltűnést. Jól is tette, hiszen antiszemita szitkokat szórni az igazoltató rendőrökre nem éppen a helyes reakció, ha valakit ittasan lekapcsolnak a zsaruk.


Az 53 éves amerikai színész az évtized egyik legkínosabb leégése után tehát fülét-farkát behúzva visszavonult Costa Rica szigetére, ahol még a mélyponton lévő Britney Spearst is vendégül látta egy kis lelki segély okán.

Azt persze nem tudni, Gibson miféle módszerekkel vigasztalta a szétcsúszott popdívát, ám annyi biztos, hogy a féktelen vedelést ott sem hagyta abba. Nem véletlenül jelentek meg róla olyan fotók, amelyeken bárgyú vigyorral az arcán bámul a kamerába boldog bennszülöttek társaságában.

Újra nyilvánosan részegeskedik

Most viszont úgy tűnik, a Halálos fegyver sztárjának elege lett a bujkálásból. Gibsont hajtja a vére: augusztus elején például Malibuban örökítették meg, amint meglehetősen kótyagosan hagyta el a sztárok körében nagy népszerűségnek örvendő Nobu éttermet.

A közelmúltban pedig egy cirkuszból kifelé jövet futott bele valamelyik paparazziba – vesztére.

Az Oscar-díjas sztár a fotó tanúsága szerint alaposan felönthetett a garatra, semmibe révedő tekintete és bódult arckifejezése legalábbis erről árulkodott. Gibsonnak köztudottan akadnak alkoholproblémái - talán ez is közrejátszik abban, hogy a 2002-es Jelek óta nem vállalt főszerepet.

Az elmúlt hónapok során viszont olyan pletykák keltek szárnyra, melyek szerint filmet rendez Vasco Núñez de Balboa spanyol felfedező életéről, habár ő maga tagadta ezt.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A rajongók arra sem nagyon számíthatnak, hogy Gibson akcióhősként tér majd vissza a vászonra, 2007 októberében ugyanis azt nyilatkozta, túl öregnek tartja magát az ilyesmihez.

Ezt is szeretjük