Meghan hercegné szenved a királyi családban - Édesapja ezt állítja róla
Thomas Markle szörnyen aggódik a lányáért.

meghan-markle-boldogtalan-apja-vallomas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Thomas Markle őszinte aggodalmát fejezte ki lánya iránt: szerinte Meghan hercegné nagyon rossz lelkiállapotban van, mióta beházasodott a királyi családba.

Így félti a lányát

Meghan apja a legújabb interjújában arról beszélt, hogy retteg a lánya miatt, ugyanis szerinte túl nagy nyomást helyez rá a királyi család, amit ostoba és elavult intézménynek nevezett:

- Látom a szemein, az arcán és a mosolyában, hogy szenved. Éveken át figyeltem, ahogy mosolyog. Tudom, milyen, ha őszinte boldogság árad az arcáról. Most nem ezt látom, és őszintén szólva nagyon nem tetszik. Fájdalmat látok az arcán. Szomorú a mosolya. Retteg, és túl nagy nyomás van rajta. Nagy árat kell fizetnie annak, aki be akar kerülni közéjük. Meghan igazi vezéregyéniség, szereti, ha ő a főnök, úgyhogy biztosan nem reagál túl jól arra, ha rövid pórázon fogják.

A régi szép időkben.
A régi szép időkben.

Szerintem az egész protokoll- meg etikettszabályzat nevetséges. Hogy a 21. században térd alá érő ruhát kelljen viselnie egy nőnek, mert úgy írják elő neki? Úgy néz ki mindig szerencsétlen, mintha egy régi filmből lépett volna elő. Az is egyértelmű, hogy ők zárják el előlem a lányomat. Sajnálom Harry-t és Meghant, mert még meg sem foghatják egymás kezét a nyilvánosság előtt. Ostoba és elavult szabályokra épül a család - nyilatkozta a Daily Mailnek.

Thomas Markle attól is fél, hogy annyira elszúrta a kapcsolatát a lányával, hogy a hercegné többet nem lesz hajlandó szóba állni vele, és, mivel Thomas egészségi állapota nem túl fényes, fél, hogy meghal, mielőtt még egyszer láthatná Meghant.

- Ha bármit üzenhetnék neki, azt mondanám, hogy szeretlek, hiányzol, és nagyon sajnálok mindent, amit elrontottam - mondta a The Sun on Sunday-nek.

Ezt is szeretjük