Kiderült, Meghan miért vált el első férjétől: szomorú az oka
Meghan hercegné és Trevor Engelson két év után váltak el.

meghan-hercegné-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Meghan hercegné és Harry herceg bejelentették eljegyzésüket 2017 novemberében, rengeteg kritikával illette a szép színésznőt az angol bulvársajtó. Nemcsak amiatt bántották sokan, mert színes volt a bőre, hanem azért is, mert már elvált nőnek számított.

Első férje a filmiparban ismert Trevor Engelson volt, a férfival csupán két évig voltak házasok, de mielőtt összeházasodtak volna Jamaicában, hét évig éltek együtt. Kapcsolatuk megromlásáról A szabadság nyomában. Harry és Meghan - Egy modern királyi család című könyvben értekezett Omid Scobie és Carolyn Durand. A két újságíró igazi bennfentesnek számít a családban, a kiadvány megírásakor a hercegi párhoz legközelebb álló emberektől gyűjtötték be az információkat.

Emiatt vált el Meghan hercegné első férjétől

A kapcsolatukban mindig is Trevor Engelson volt a domináns fél, a férfi úgy tekintett magára, hogy ő a kenyérkereső, és Meghan nélküle sosem állna meg a lábán. Amikor még csak jártak, akkor a hercegné színészi karrierje eléggé döcögő állapotban volt, várt még a nagy áttörésre. Közben mellékállásokat is elvállalt, illetve ő volt az egyik táskát kinyitó hölgy az Áll az alku műsor amerikai verziójában, a Deal or No Dealben. 2010 fordulópont volt Markle számára, akkor kapta meg a Briliáns elmék című sorozat egyik főszerepét, Rachel Zane bőrébe bújva 2011-től láthatták a tévénézők vissza őt.

meghan és trevor
Fotó: Michael Kovac / Getty Images Hungary

- Ez aztán alaposan felforgatta az addigi status quót, és Trevor csöppet sem örült ennek - magyarázta a barát, aki szerint a férfi egyáltalán nem támogatta Meghant a színészi karrierjében.

Mielőtt még összeházasodtak volna 2011-ben, a hercegné már akkor többször feltette magában a kérdést, hogy vajon miért nem áll ki mellette szíve választottja. Később ráébredt, Engelson csak állandó függőségben akarta tartani őt, egy ilyen szituáció biztosan nem fordulhatna elő egy egészséges kapcsolatban. Emellett egy nőnek sem esik jól, ha a szerelme nem támogatja maximálisan a döntéseiben.

A szabadsag nyomaban Harry es Meghan fedlap
Fotó: 21. Század Kiadó

A Briliáns elméket Kanadában forgatták, így Markle Los Angeles és Toronto között ingázott. Eleinte próbálkozott férjével, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat, amint tudott, rögtön a férfihoz repült. A hónapok elteltével megritkultak a találkozók, az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor a 2013-as Oscar-gálára Engelsont meghívták, de nem vitte el magával feleségét. Ez Meghannak nagyon rosszul esett, úgy érezte, a férfi nem akarja vele megosztani a reflektorfényt. Fél évvel később be is nyújtotta a válókeresetet. Ugyanebben az évben ki is mondták hivatalosan a válásukat.

Cikkünk Omid Scobie és Carolyn Durand A szabadság nyomában. Harry és Meghan - egy modern királyi család könyve alapján készült. 

A szabadság nyomában révén most először tekinthetünk a szalagcímek mögé, feltárva Harry és Meghan közös életét, eloszlatva a sok pletykát és félreértést, melyekkel a párnak meg kellett küzdenie. Omid Scobie és Carolyn Durand a brit királyi család programjairól tudósító újságírócsapat tagja, így náluk jobban kevesen ismerhetik a fiatal pár életét.

Kiadja a 21. Század Kiadó.

Ára 4490 forint.
Ezt is szeretjük