Ennek Meghan nem fog örülni - Harry herceg őt is meghívta az esküvőre
Vajon mit szól ehhez a herceg menyasszonya?

harry-herceg-eskuvo-exe-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lázasan készülődnek a királyi udvarban Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére, ami ugyan jóval kisebb lesz, mint Vilmos és Katalin menyegzője annak idején, de azért így is megadják a módját.

A herceg exe is ott lesz az esküvőn

Harry herceg mindenkit meglepett, amikor közölte, hogy az exét, Chelsy Davy-t is meg akarja hívni az esküvőre - holott a vendéglista igencsak limitált, csak a szűk családot és baráti kört szerették volna meginvitálni a nagy napon.

harry-herceg-eskuvo-exe-nagy

- Chelsy-nek bérelt helye van az esküvőn, tekintve, hogy a kapcsolatuk befejezése után is jó barátságban maradt Harry-vel. A mai napig beszélnek, és Chelsy az elsők között gratulált az eljegyzéshez. Harry közölte, hogy nem kérdés, hogy Chelsy ott lesz a nagy napján.

Lesznek meglepetések a menyegzőn, ennyit elárulhatok. Mindketten a saját fejük után mennek a szervezésben, úgy, hogy közben próbálják tiszteletben tartani a hagyományokat is, de tartják magukat ahhoz a felfogáshoz, hogy ez az ő nagy napjuk, és úgy fog lezajlani, ahogy ők megálmodták - nyilatkozta egy bennfentes a US magazinnak. 

Ezt is szeretjük