Újabb dráma a hercegi esküvő előtt - Meghan Markle el van most keseredve
Meghan Markle édesapját meg kellett műteni ma reggel.

meghan-markle-apja-műtét-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már csak napok vannak hátra Meghan Markle és Harry herceg esküvőjéig, melyet május 19-én tartanak meg. Sajnos a szerelmespár boldogságát folyamatos drámák árnyékolják be. Még hétfőn írtunk arról, hogy Meghan édesapja, Thomas Markle lefizetett egy lesifotóst azért, hogy olyan képeket készítsen róla, mintha nagy erőkkel készülne az esküvőre, mindezt később nagyon megbánta, végül pedig úgy döntött, hogy nem vesz részt a lakodalmon, mert nem szeretné sem a lányát, sem pedig a királyi családot lejáratni. Utóbbi dologért Harry herceg is hibásnak érezte magát. Most újabb szomorú dolog történt, ugyanis Meghan édesapját szerda reggel sürgősen meg kellett műteni.

Sürgősen meg kellett műteni a szívét

A 73 éves Thomas Markle-nek még a múlt héten volt szívrohama, emiatt az orvosai úgy döntöttek, hogy meg kell műteni azonnal, ugyanis a roham következtében súlyosan károsodott a szíve. Az operáció időpontját ma reggelre tűzték ki. Az édesapa fiát okolja egészségügyi problémája miatt, ugyanis néhány héttel ezelőtt Meghan testvére nyílt levélben kérte Harry herceget arra, hogy mégse legyen esküvő. Thomas Jr. írásában végig Meghant pocskondiázta, és azt írta neki, hogy a nő egyáltalán nem való hozzá.

meghan-markle-thomas-markle

Meghan Markle nagyon szomorú azért, ami az édesapjával történt, ráadásul hétfőn még azért küzdött, hogy mégis ott legyen az apja az esküvőn, telefonon próbálta először elérni őt, de nem járt sikerrel, ezért egy sms-t írt neki - minderről Thomas számolt be a TMZ-nek.

- Még az ötletét is gyűlölöm annak, hogy a történelem egyik legcsodálatosabb pillanatát kihagyjam, és ne én kísérjem oltár elé a kislányomat. Persze, hogy én ezt megtenném, ez egy történelmi pillanat lenne - nyilatkozta.

Az apa most már szívesen ott lenne az esküvőn, azonban szerinte ez lehetetlen, mivel mégis egy komoly műtétet végeznek el rajta.

Itt száll meg Meghan az esküvő előtt

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű luxuskastélyban tölti az éjszakáját Meghan Markle az esküvője előtt.

Ezt is szeretjük