Meghan apja óriási felfordulást okozott a palotában - Erről biztosan nem beszélhetett volna
Interjút adott a hercegné édesapja, azonban nem sokat javított a hírnevén.

meghan-markle-apja-interju-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné családja nem örvend túl nagy népszerűségnek, ami nem is meglepő: a Markle família hónapok óta azon dolgozik, hogy lejárassa Harry feleségét - sőt, még az esküvőnek is keresztbe akartak tenni.

Az apja először beszélt nyilvánosság előtt

Főként a féltestvérei a ludasak az ügyben - különösen Meghan nővére, Samantha Grant-Markle, aki egyfolytában szítja a tüzet az interneten a hercegné ellen - azonban az édesapja, Thomas Markle is megpróbált már pénzt csinálni a lánya boldogságából, de csúnyán lebukott. Az esküvő előtt ugyanis egy internetkávézóban kapták le a fotósok, ahogy aranyosan cikkeket olvasgat Harry és Meghan nagy napjáról, de kiderült, hogy ő szervezte oda a fényképészeket, hogy egy kis pénzt keressen a magazinoknak eladásra kínált képekből.

Amikor kiderült, mit tett, a sajtó ellene fordult, a stressz következtében pedig ismét előjöttek a szívproblémái, így még a menyegzőn sem tudott végül ott lenni, mert azonnali műtétre szorult, emiatt pedig Károly hercegnek kellett az oltárhoz kísérnie a menyasszonyt.

Thomas Markle most először adott interjút, a Daily Mail riporterével, Piers Morgannal beszélt, akinek elmondta, hogy nagyon bánja, amit tett, és azt is, hogy emiatt lemaradt a lánya nagy napjáról. Egy kis motelban nézte végig a ceremóniát - amit végig is sírt -, és nagyon féltékeny volt a trónörökösre, amiért ő vezethette végig a templomon a lányát - bár azt is hozzátette, hogy nagyon hálás a herceg nagylelkűsége miatt, amiért a helyére lépett a szükség órájában. Azt is elárulta, hogy nagyon szívesen találkozna egy nap a királynővel, akit őszintén csodál, és a világ egyik legfantasztikusabb nőjének tart. 

meghan-markle-apja-interju-nagy

Volt azonban olyan kijelentése is, ami minden bizonnyal nem marad szó nélkül, ugyanis Thomas Markle Harry herceg politikai állásfoglalásáról is beszélt, ami állítólag egy magánbeszélgetés során hangzott el kettejük között. Meghan édesapja elárulta, hogy veje egyáltalán nem zárkózott el a brexittől (az Egyesült Királyság Európai Unióból való kilépése, amit 2016 júniusában meg is szavaztak a britek - a szerk.), sőt, még azt is elárulta, hogy Harry arra kérte, adjon egy esélyt Trumpnak - Thomas ebben viszont nem értett vele egyet.

A palota egyelőre nem kommentálta az ügyet - vélhetően előre nem is lettek tájékoztatva az interjúról -, de az biztos, hogy nem fog nekik tetszeni Markle kijelentése, hiszen ebben a tekintetben a királyi család tagjai hivatalosan nem foglalhatnak állást, így minden bizonnyal óriási felfordulást okozott a palotában. Még a riporter is megjegyezte, hogy ezzel a kijelentéssel ismét bajba keverte magát, bár tény, nem akart senkinek ártani ezzel a történettel, csupán a közte és Harry közötti szoros viszonyt akarta bizonyítani.

Meghan bátyja nyílt levelet írt Harry-nek

Meghan nővére folyton balhézik, azonban már nem egyedül teszi: testvére, az ifjabbik Thomas is beszállt Meghan lejárató kampányába. Az esküvő előtt például levélben kérte a herceget, hogy ne vegye feleségül az egykori színésznőt - olvasd el, miket írt benne!

Ezt is szeretjük