Ilyen Meghan hercegné valójában - Egyik alkalmazottja őszinte vallomást tett
Valóban Macerás Meghannak csúfolják a hercegnét?

meghan-hercegne-valosagban-alkalmazottja-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné hivatalosan csak májusban lett a királyi család tagja, de máris felkavarta az állóvizet. Egyre több pletyka terjeng a rossz természetéről, a makacsságáról, az akarnokságáról - állítólag sem a személyzetével, sem a család többi tagjával nem találja meg a közös hangot, sőt, még Harry-t is ellenük uszítja.

Ezt állítja róla az egyik alkalmazottja

A hercegnét állítólag annyira nem kedvelik az alkalmazottai, hogy még egy kreatív gúnynevet is ráaggattak: Macerás Meghannak csúfolják. A Daily Mailnek most megszólalt Meghan egyik alkalmazottja, aki elárulta, mennyi igaz a híresztelésekből:

- Semmi nem igaz a pletykákból. Meghant nagyon is kedveli mindenki a palotában, szeretjük a lelkesedését és az újító ötleteit. Az elején nehéz volt beleszoknia a szigorú szabályrendszerbe, de igazán igyekszik, és mindannyian próbáljuk segíteni őt. Nagyon komolyan veszi az új szerepkörét. Gyorsan tanul, hallgat másokra, próbál minél gyorsabban beilleszkedni.

Az, hogy mennyi igaz abból, hogy Katalinnal utálják egymást, azt nem tudom, de kétlem, hogy így lenne. Szerintem csak arról van szó, hogy két nagyon különböző nőről van szó, akik nem feltétlenül lesznek legjobb barátnők - de nem is kell azoknak lenniük. Nagyon tisztelik egymást, és mindkettejüknek fontos, hogy a lehető legmegfelelőbben képviseljék a királyi családot a jótékonysági munkáik és hivatalos megjelenéseik során - mesélte az állítólagos alkalmazott a lapnak.

Pedig a számok nem hazudnak: fél év alatt már az ötödik alkalmazottja mondott fel, és kivétel nélkül mind arról számoltak be, hogy Meghan kiállhatatlansága miatt hagyták ott a munkájukat. A személyi asszisztense már mindennap sírógörcsöt kapott tőle, mire végül beadta a felmondását:

- Melissa azért adta be a felmondását, mert Meghan már túl sok volt neki. Nagyon nagy nyomás hárult rá, és nagyon sok mindent kellett elviselnie a hercegnétől. Meghan követelőző volt, irreális elvárásai voltak, szegény majdnem mindennap sírva fakadt a munkában - árulta el a korábbi személyi asszisztense legjobb barátnője a Daily Mailnek.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük