Meghan titkos Instagram-oldala: ilyen fotókat posztolt a család háta mögött a hercegné

Meghan hercegné titokban továbbra is jelen volt a közösségi oldalon.

meghan-hercegne-titkos-instagram-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné májusban hivatalosan is bekerült a királyi családba, és ezzel régi életének nagy részét fel kellett adnia. Nemcsak a lakcíme változott meg végérvényesen, hanem a korábbi, merész stílusától, de még a hobbijaitól is el kellett búcsúznia.

Titkos Instagram-oldalt készített

Meghan korábban nagyon aktív volt a közösségi oldalakon, sőt, saját életmódblogot is vezetett, ami a Tig nevet viselte. Egy hercegné persze már nem posztolhat szelfiket, és nem oszthatja meg az élete fontos momentumait a rajongókkal, úgyhogy, amint Harry az ujjára húzta a gyűrűt, a Facebook-, az Instagram-, a Twitter-oldala és a blogja is lekerült az internetről.

Úgy tűnik azonban, hogy Meghan nagyon nehezen viselte a kedvenc közösségi site-jai hiányát, ezért egy titkos Instagram-oldalt készített, amin bekövette a régi barátait. A dolog karácsonyig működött is, de aztán törölte a fiókját - hála a trolloknak, akik borzasztó dolgokat írtak a várandós hercegnének:

Korábban ilyen képeket osztott meg magáról.
Korábban ilyen képeket osztott meg magáról.
Fotó: Meghan Markle/Instagram

- Meghant nagyon megviselték a gonosz kommentek, amik durván támadták őt. Ezt várandósan különösen nehéz volt elviselnie, ezért törölte az oldalát még karácsony előtt, nehogy depresszióba essen. Nagyon csalódott volt, úgy érezte, mindenki utálja.

Persze biztosan nem lehet egyszerű egy olyan nőnek, aki korábban a politikáról, vallásról is nyíltan állást foglalt, az ENSZ szóvivőjeként pedig szívesen hallatta a hangját. Most úgy érzi, meg sem szólalhat. Harry-nek sem jobb: mivel Meghan frusztrált, és elnyomottnak érzi magát, a hercegnek óriási bűntudata van, amiért belekényszerítette ebbe az életbe - nyilatkozta egy bennfentes a The Sun magazinnak.

Harry sem bírta annak idején, hogy nem üzengethet a barátainak Facebookon, ezért ő is kreált egy titkos fiókot még egyetemista korában. Ő Harry Spikes néven volt fenn, ami a becenevére utal: Vilmos nevezte el Spikes-nak a tüsi haja miatt. Persze azóta ez az oldal is törlésre került.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük