"Én vagyok a gyerek apja?" - Harry herceg nyilvánosan kérdezte Meghantól
Harry herceg igazi mókamester.

meghan-hercegne-harry-herceg-terhesseg-vicc-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg mindig is igazi kis rosszcsont volt, aki már kiskorában is előszeretettel viccelődött mindenkivel. A pozíciója miatt mostanság már inkább csak a közvetlen családtagjaival poénkodik, azonban néha még mindig tud meglepetést okozni.

Mindenkit meglepett a beszólása

Felesége, Meghan hercegné már a harmadik trimeszter végén jár: április elején születik meg első gyermekük, azonban ez nem ok arra, hogy a sussexi hercegné pihenjen. A hivatalos teendőik legutóbb Marokkóba szólították el a párt, három napot töltöttek Észak-Afrikában.

Természetesen mindenki leste a kismama minden kívánságát, és csak úgy csüngtek a szavain, Harrynek valószínűleg azonban már a fülén jön ki a sok gratuláció, ezért úgy döntött, megvicceli a feleségét. Amikor egy helybéli tanárnő odament hozzájuk, hogy gratuláljon a születendő kis herceghez vagy hercegnőhöz, Harry meglepődést színlelve így szólt Meghanhoz:

- Jézusom, te terhes vagy? Én vagyok a gyerek apja? - mondta az igencsak méretes pocakkal megáldott nejének.

Meghan természetesen értette a viccet, és kacagva csak ennyit mondott: "Meglepetés!". A helyiek először meglepődtek a pár megjátszott kis jelenetén, de aztán ők is becsatlakoztak a hahotázásba. Érdekes lett volna, ha Harrynek valóban így esik le, hogy apa lesz belőle.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük