Meghan hercegné címlapfotója - Merész külsővel került a Tatler főoldalára
A Tatler magazin 310. évfordulós számához kérték fel.

meghan-hercegne-tatler-cimlap-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegnét hatalmas megtiszteltetés érte: az egyik legrégebbi brit magazin, a Tatler címlapjára került. A különleges szám oka a 310. lapszám kiadása - szinte hihetetlen, de decemberben már a 118. évfordulóját ünnepelheti az újság.

Merész sminkben pózol a címlapon

Nem ez az első alkalom, hogy a magazin címlapra tette a hercegnét: korábban 2018 májusában tűnt fel a lap előlapján, a Harry herceggel való esküvője előtt. Akkoriban egy sokkal hollywoodiasabb fotó készült róla, olyan volt, mint egy színésznő vagy énekesnő egy divatlap főoldalán.

Most viszont már szigorú szabályok vonatkoznak rá, így egy nagyon visszafogott címlapra számítottunk, Meghan azonban ezúttal is tudott meglepetést okozni, hiszen igazán erős sminkben látható a képen. Általában a szolid, egyszerű, természetes hatású sminkre esküszik, az úgy nevezett nomakeup makeupra. A legtöbbször egyszerű barna szemfestéket, szempillaspirált és leheletnyi szájfényt használ, most azonban igazán hangsúlyos a festékréteg az arcán.

Mint kiderült, a fotó nem mostani, hanem még a Tig című blogjához készült, így akkoriban még megengedett volt az olyan erős smink is, mint amit a képen láthatunk rajta. Szinte furcsa lilás ajkakkal, műszempillával és hangsúlyos szemhéjfestékkel látni - annyira hozzászoktunk már a természetes külsejéhez.

Richard Dennen, a Tatler főszerkesztője nagy csodálója Meghan hercegnének, ezért azt is elárulta, hogy miért került ismét címlapra:

- Rengeteget foglalkoztunk a királyi családdal a magazin fennállása óta. Jó érzés volt végiglapozni a címlapokat, és látni, mennyit változtak. Mindennap új dinasztiák alakulnak, és hullnak porba, ahogy az újgazdagok megjelennek, és így van ez a sztárokkal is, naponta cserélődik, ki a menő, és ki számít már jelentéktelennek. A királyi család tagjai viszont állandóak.

Ahogy a sussexi hercegné is tudja, minden generációnak megvannak a maga nehézségei, küzdelmei, azonban mindig jó érzés a történelem pozitív oldalán állni. Személy szerint odavagyok Meghan hercegnéért, szerintem csodálatos nő. Tetszik, mennyire független, és nem fél a saját útját járni akkor is, ha ez nehézségekkel jár - nyilatkozta az ünnepi számban.

Katalin hercegné a Vogue címlapján szerepelt

A magazin 100. kiadványában tűnt fel a cambridge-i hercegné - nézd meg, milyen gyönyörű fotók készültek róla!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük