Meghan hercegné szakít a hagyománnyal - Döbbenetes kijelentést tett
Ez kicsit sem fog tetszeni a királyi család rajongóinak.

meghan-hercegne-szules-utani-foto-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A királyi családban hagyománynak számít, hogy a nők szülés után néhány órával már kiállnak a nagyvilág elé, és - a helyzethez képest - legjobb formájukban mutatják meg az újszülöttjüket a rajongóknak. Meghan hercegné azonban hallani sem akar erről.

Szembemegy a hagyománnyal

A hercegné szerint rossz színben tünteti fel a nőket ez a hagyomány, ugyanis a legtöbb nő szülés után alig tud lábra állni, nemhogy magassarkúban és nyakig sminkben, mosolyogva pózolni. Mivel a feminista nézeteivel ellenkezik a szokás, úgy döntött, hogy nem hajlandó kiállni a kórház elé a lépcsőre a kisbabájával - erről a királyi család szóvivője, Emily Andrews számolt be:

- Ebben a pillanatban úgy hisszük, hogy Meghan hercegné nem fog kiállni a kórház lépcsőjére. Meghan vérbeli feminista, aki ellenzi, hogy egy nőnek szülés után már tökéletesen kell kinéznie. Az is lehet, hogy Dianával és Katalinnal ellentétben ő nem a St. Mary's Kórház Lindo szárnyában hozza majd világra a gyermekét, a legújabb információk szerint egy, a Frogmore Cottage-i otthonukhoz közeli kórházban tervezi a szülést.

Mivel Harry és Meghan gyermeke már nem közvetlen trónörökös, hogy kerüljék a stresszt, megpróbálják a lehető legnagyobb titokban megejteni a szülést. Meghan nagyon ideges amiatt, hogy komplikációk lépnek majd fel a vajúdás során, és, ha császármetszésre kerülne a sor, akkor nem akarja, hogy nagy legyen a nyomás rajta, hogy azonnal felpattanjon az ágyból, és tökéletesen nézzen ki. Sminkelés és fodrászkodás helyett inkább a kisbabájával szeretné tölteni az értékes első pillanatokat - nyilatkozta a család szakértője.

Korábban Katalin hercegnét komoly kritika érte emiatt, még Keira Knightley is beszólt neki, amiért támogatja ezt az elavult és a nőkre nagy nyomást helyező hagyományt:

- A szülés után hét órával már a kórház előtt állt sminkben és magassarkúban, azzal az arcával, amit a világ szeretett volna látni. Rejtsd csak el a fájdalmat, azt, ahogy a test majdnem szétszakad, a hormonok tombolnak, vagy, ahogy a mellből már szivárog az anyatej. Csak légy gyönyörű, stílusos, ne mutasd meg senkinek, hogy mennyit harcoltál még az előbb, Katalin - jegyezte meg a sztár.

Katalin örömmel mutatta be az újszülöttjét

Katalin hercegné nem bánta, hogy a szülés után néhány órával már meg kellett mutatnia magát. Harmadik gyermekét is büszkén mutatta be a világsajtónak - nézd meg, milyen cukin pózolt az újszülött Lajos herceggel!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

Ezt is szeretjük