Meghan hercegné szembement a királynővel - Fittyet hány a hagyományra
Meghan hercegné a saját feje után megy.

meghan-hercegne-szules-kiralyno-orvosai-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné hamarosan világra hozza az első gyerekét, azonban úgy tűnik, hogy nincs szüksége sem segítségre, sem jó tanácsokra nála tapasztaltabb édesanyáktól, sőt, magától Erzsébet királynőtől sem.

Nem kér a királynő segítségéből

Erzsébet királynő felajánlotta, hogy Meghan is szülhet a család orvosainál, a sussexi hercegné azonban hallani sem akar róla, hogy Dr. Alan Farthing és Dr. Guy Thorpe-Beeston közreműködésével hozza világra a gyermekét. Holott szinte hagyomány, hogy a família nőtagjai a királyi család megbízott nőgyógyászainál szülnek, Katalin hercegné mindhárom gyermekét ők segítették világra, de Diana hercegnőnek és Anna hercegnőnek is megfelelt a szolgálatuk.

- Meghan azt mondta, hogy nem szeretne öltönyös férfiak keze alatt szülni. Megvetette a lábát a kérdéskörben, közölte, hogy saját maga választja ki a női szülészorvosát. Sokakat felháborított a dolog, ugyanis a családban ez nem szokás. Ezek az emberek a királynő személyes nőgyógyászai, ők a legjobbak a szakmában. Minden esetre Erzsébet királynő beleegyezett Meghan kérésébe, azzal a feltétellel, hogy, ha bármi probléma történik, az ő orvosai azonnal közbeléphetnek.

A hercegné szerint már így is elég stressz éri a terhessége során, és nem szeretné, ha még emiatt is aggódnia kellene, hiszen ez az ő terhessége, az ő kisbabája, az ő döntésjoga, úgyhogy úgy szeretne szülni, ahogy számára a legjobb, és szerinte emiatt senki nem ítélkezhet felette - nyilatkozta a királyi család szakártője, Charlotte Waze.

Meghan azonban nemcsak ezzel törné meg a hagyományt: úgy döntött, hogy a királyi család eddigi nőtagjaival ellentétben ő nem áll ki szülés után néhány órával a kórház elé, nyakig sminkben, hogy megmutassa a kisbabáját.

- Ebben a pillanatban úgy hisszük, hogy Meghan hercegné nem fog kiállni a kórház lépcsőjére. Meghan vérbeli feminista, aki ellenzi, hogy egy nőnek szülés után már tökéletesen kell kinéznie. Az is lehet, hogy Dianával és Katalinnal ellentétben ő nem a St. Mary's Kórház Lindo szárnyában hozza majd világra a gyermekét, a legújabb információk szerint egy, a Frogmore Cottage-i otthonukhoz közeli kórházban tervezi a szülést.

Mivel Harry és Meghan gyermeke már nem közvetlen trónörökös, hogy kerüljék a stresszt, megpróbálják a lehető legnagyobb titokban megejteni a szülést. Meghan nagyon ideges amiatt, hogy komplikációk lépnek majd fel a vajúdás során, és, ha császármetszésre kerülne a sor, akkor nem akarja, hogy nagy legyen a nyomás rajta, hogy azonnal felpattanjon az ágyból, és tökéletesen nézzen ki. Sminkelés és fodrászkodás helyett inkább a kisbabájával szeretné tölteni az értékes első pillanatokat - nyilatkozta szintén a család szakértője.

Meghan érkezése felkavarta az állóvizet

Nem először volt probléma abból, hogy Meghan hercegné mást szeretne, mint amit a protokoll előír. Az esküvője előtt kisebb botrány lett ebből Harry herceg és a királynő között - olvasd el, mi történt.

Ezt is szeretjük