Meghan hercegné napok óta dühöng: ilyen nőnek állították be a tévéműsorban

Meghan hercegné a South Park új epizódja miatt akadt ki.

meghan-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné számára az elmúlt napok pokolian teltek, erről pedig csak a South Park alkotói tehetnek.

Az 1997 óta futó animációs sorozat legutóbbi részében Sussex hercegét és hercegnéjét parodizálták ki, ami teljesen kiakasztotta Meghant, írta meg a Daily Mail egy közeli forrásra hivatkozva.

Meghan hercegné a South Parkról

A South Park alkotói, Trey Parker és Matt Stone rendszeresen kifiguráznak napi eseményeket és persze hírességeket, az elmúlt években olyan világsztárokat parodizáltak ki, mint Jennifer Lopez, Ben Affleck, Kanye West, Britney Spears, Paris Hilton, Tom Cruise, Russel Crowe vagy éppen Michael Jackson. A 26. évad második epizódjának középpontjába Harry herceg és Meghan hercegné került, akik megszállottan küzdenek azért, hogy mindenki tartsa tiszteletben a magánéletüket, ennek ellenére mégis a médiában hakniznak megállás nélkül. Még Harry memoárját is belevették az epizódba.

profimedia-0756619237
Fotó: Profimedia

Bár a sorozat készítői gondosan ügyeltek rá, hogy ne említsék meg a házaspár nevét, Kanada hercege és hercegnéjeként hivatkoztak rájuk, ennek ellenére mindenki tudta, kik is ihlették a két karaktert.

Meghant az egyik jelenetben az alábbi szavakkal jellemezték: áldozat, influenszer, színésznő és diáklány-egyesületi tag. Utóbbi kifejezés nekünk, magyaroknak nem sokat mond, ám az amerikaiaknak annál inkább.

Bennük az a sztereotípia él, hogy az egyetemek egyesületeihez csatlakozó diáklányok általában gazdagabb családokból valók, elkényeztetettek, versengő típusok, kissé ellenszenvesek és rosszindulatúak, ha még kedvesen is viselkednek valakivel, nagy eséllyel kibeszélik az illetőt a háta mögött, illetve imádják a drámát maguk körül.

profimedia-0756619595
Fotó: Profimedia

A hercegné elmúlt néhány napjára rányomta a bélyegét a sorozat, teljesen kiakadt, ahogy őt és férjét ábrázolták a sorozatban. Idegesíti, amiért őket találták meg a South Park készítői, ennek ellenére nem hajlandó végignézni az epizódot.

Jogi csapataik vizsgálják a szóban forgó részt, és a pert fontolgatják, de a készítők egyelőre még nem kaptak ügyvédi levelet tőlük.

Katalin hercegné a 2023-as BAFTA-gálán

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen elegáns volt a hercegné a február 19-ei BAFTA-gálán.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük