Meghan hercegnét lebuktatták: videóval bizonyították, hogy hazudott
Meghan hercegné tudta, hogy kell pukedlizni.

meggie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné a Harry & Meghan dokumentumfilm-sorozatban azt állította, hogy azt sem tudta, mit csinált, amikor a királynő előtt pukedliznie kellett.

Az interneten azonban elterjedt egy felvétel, amely a Briliáns elmék egyik 2010-ben megjelent epizódjából való. Abban a részben az egykori színésznő pont pukedlizett, bár a kommentelőket megosztotta, hogy az tökéletes volt, vagy sem.

Meghan hercegné tudta, hogy kell pukedlizni

Vírusszerűen elterjedt az interneten az a rövid videó, amelyben Meghan pukedlizése látható. 

@hrhfact Meghan Markle executing a perfectly subtle curtsy back in 2010, despite claiming she didn’t know how to curtsy to the queen, and gestured overly dramatic curtsy. #meghanmarkle #princeharry #meghanandharry #lies #Oprah #netflix #debunked #royalfamily ♬ original sound - HRH FACTS

A kommentelők közül sokakat nem lepett meg a hercegné hazugsága: "Komolyan, vicc ez a nő!" "Szóval pukedlizni a főnök előtt oké, de a királynő előtt már fura?" "Na pont ennyit kellett volna csinálnia Erzsébet előtt!"

Persze voltak olyan megjegyzések, amelyek arról szóltak, hogy a felvételen nem is látszódnak a lábai, így nem lehet megállapítani, hogy helyesen vagy helytelenül csinálta a mozdulatsort. 

Az viszont biztos, hogy a Briliáns elmékben látható pukedlizése jobb, mint amit a Harry & Meghan második részében bemutatott. Többeket inkább egy színpadi meghajlásra emlékeztetett, főleg amiatt, ahogy a kezeivel gesztikulált a végén.

@shadowofsnow meghan markle mocking the curtsy to Queen Elizabeth in harry and meghan #harryandmeghan #netflix #meghanmarkleandprinceharry #harryandmeghandocumentry #princeharryandmeghan #meghanmarkle ♬ original sound - MemeAddict

Óriási felháborodást keltett, ahogy Meghan gúnyolódott a királynővel való találkozásán. Mielőtt Harry bemutatta volna őt 2016-ban a nagymamájának, megkérdezte tőle, tud-e pukedlizni. Erre Markle így reagált: "Ugye ez most valami vicc?"

Meghan hercegné szexi ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan jelent meg a vörös szőnyegen Meghan hercegné azokban az időkben, amikor mindenki csak Meghan Markle-ként emlegette.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Profimedia/Backgrid/Netflix/Harry & Meghan

Ezt is szeretjük