Kicsúszott a száján: Meghan hercegné elárulta, milyen az élete a palotában
Az oroszlánkirály premierén vallotta be, hogy reagált a család az érkezésére.

meghan-hercegne-pharrell-williams-vallomas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné nem örvendett túl nagy népszerűségnek, amikor kiderült, hogy ő Harry herceg szíve választottja: nem rajongtak sem azért, hogy amerikai, hogy a hazájában sorozatsztár, hogy korábban már volt házas, de sokaktól még a bőrszíne miatt is durva beszólásokat kapott.

Így érezi magát a királyi családban

A sussexi hercegné a férje társaságában ellátogatott Az oroszlánkirály című film remake-jének londoni díszbemutatójára, ahol a film híres szinkronhangjaival is találkozhatott. Az énekes Pharell Williams is jelen volt, aki a film zenéjében segédkezett, és nagy örömmel üdvözölte Meghant.

A sztár hálásan megköszönte azt, hogy a pár megküzdött a szerelmükért, ugyanis, ahogy ő fogalmazott, "a jelenlegi politikai helyzetben nagyon fontos, hogy példával járnak elöl, és egy egységet alkotnak a királyi családban".

Meghan hercegné száján ekkor olyan szaladt ki, amit nem biztos, hogy hangosan is kimondhatott volna: "Köszönöm, hát fogalmazzunk úgy, hogy nem könnyítik meg a helyzetemet" - mondta. A királyi család tagjaként azonban egyáltalán nem szabadna kifejeznie az ellenérzését, pláne nem úgy, hogy valószínűleg éppen az említett família tagjairól beszél.

Az már korábban is evidenssé vált - a jelenlegi próbálkozásaik ellenére is -, hogy Katalin hercegné és Meghan nem lesznek legjobb barátnők, azonban most az is kiderült, hogy a királynő férje, Fülöp herceg is ellenezte a frigyet. "A színésznőkkel megjelenünk, de nem vesszük el őket" - mondta, mikor Harry bejelentette, hogy szeretné feleségül kérni a korábbi sorozatsztárt.

Ennek fényében valószínű, hogy tényleg nem fogadták kitörő lelkesedéssel Meghant, azonban mivel már egy éve házasok, és egy új trónörökössel is gazdagította a brit trónt - ráadásul Harryvel teljesen elszakadtak a palotától, még az Instagram-oldalukat is külön kezelik - nem valószínű, hogy jelenleg is kritikával élnének felé a családtagok.

Meghan merész ruhában érkezett a premierre

Az oroszlánkirály premierén a hercegné egy nagyon merész szettben jelent meg - ennyi dekoltázst még sosem mutatott!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük