Meghan hercegné emiatt borult ki a királyi család dolgozóira: az egészségének sem tett ez jót

Meghan szerint a terhessége alatt nem állt ki mellette a palota, amikor egy negatív írás jelent meg róla.

meghan-hercegné-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan 2019 októberében jelentették be, hogy beperlik a Mail on Sunday lapot, mert az közölte a hercegné privát levelét, amit még édesapjának, Thomas Markle-nek írt. Az újság kritizálta a milliárdokba kerülő renoválásuk, a privát élethez való megrögzött törekvésük, a média teljes kizárása, illetve a magángépek használata miatt, annak ellenére, hogy nagy környezetbarátnak vallják magukat.

Akkor Sussex hercege egy közleményben leírta, elvesztette édesanyját, és most azt kell végignéznie, ahogy a feleségével is ugyanazt a cirkuszt műveli a sajtó, ahogy azt Dianával tették. A pereskedés javában zajlik, a Legfelsőbb Bíróságra olyan jogi dokumentumokat adtak be Meghan ügyvédei, amelyekben szó esik arról is, hogy a palotában egyáltalán nem védték meg őt.

Meghan hercegné teljesen kiakadt a palota dolgozóira

Az Entertainment Weekly lap hozzájutott a bíróságra benyújtott papírokhoz, ebből kiderült, Meghan hercegnét nagyon bántotta, hogy a palota sajtóosztálya sosem védte meg őt, amikor egy-egy negatív hangvételű írás megjelent róla, még akkor sem, amikor közeli családtagjai szapulták őt a brit lapoknak. Féltestvérei, Samantha Grant és Thomas Markle Jr. számos alkalommal szóltak be neki. Panaszkodásuk mögött az áll, hogy Harry felesége minden kapcsolatot megszüntetett velük.

GettyImages-972331252
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

A dokumentumokban az is benne van, hogy ezek a negatív híresztelések egytől egyig hazugságok, mindez érzelmileg nagyon megviselte őt, szorongás alakult ki nála, és a mentális egészsége is sokat romlott.

 - Mivel a barátai sosem látták őt ebben az állapotban, jogosan aggódtak a jóléte miatt, főleg abban az időszakban, amikor várandós volt. Az intézmény nem biztosított neki védelmet, és neki sem engedték, hogy kiálljon magáért - nyilatkozta a The Timesnak egy közel álló forrás.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Miután Archie 2019 májusában a világra jött, öt hónappal később Meghan amiatt panaszkodott afrikai útjuk során, mennyire nem érzi jól magát a bőrében, elmagyarázta, minden nő sokkal sebezhetőbb, amikor várandós, ezzel ő sem volt másképp. Úgy tűnik, akkor pont arra utalt, hogy a királyi családban mennyire nem álltak ki mellette.

A lap egy bennfentesre hivatkozva azt is megírta, a palota sajtóosztálya azért választotta a csendben maradás elvét, mert állítólag tényleg volt valóságalapja azoknak a negatív írásoknak, amelyek megjelentek a hercegnéről.

GettyImages-1128750823
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Érdekesség, hogy amikor május végén a Tatler magazin közölt egy írást, amelyben Katalin hercegnét és családját is negatív színben tüntette fel, a Kensington-palota 24 órán belül kiadott egy közleményt, amiben az állt, hogy számos valótlan állítás szerepel a cikkben. Katalint túl soványnak titulálták, és leírták, valószínűleg Dianához hasonlóan ő is étkezési zavarokkal küzd, a beszédstílusa sokkal előkelőbb lett, mint régen, és úgy viselkedik, mint Erzsébet királynő. Édesanyjáról, Carole-ról és húgáról, Pippáról is bántó dolgokat fogalmazott meg a cikk írója.

Mindkettőjüket sznoboknak állították be, akik görcsösen törekednek arra, hogy beilleszkedjenek a királyi családba. Vilmos és Carole kapcsolatát is boncolgatták, a herceg állítólag mindig olyan édesanyára vágyott, amilyen Katalin anyja, ez a kijelentés viszont hatalmas tiszteletlenség Diana hercegnőre nézve. Nem csoda, hogy ilyen állítások után Vilmosék beperelték a lapot.

Meghan hercegné édesanyja remek formában van

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen remekül fest Meghan édesanyja, a 63 éves Doria.

Ezt is szeretjük