Meghan nagyot csalódott Katalin hercegnében: ez a húzása nem tetszett neki
Meghan és Katalin viszonyáról is szó van a sussexi pár életéről szóló új könyvben.

katalin és meghan cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné és Katalin hercegné viszonyáról az elmúlt években rengeteg cikk jelent meg a sajtóban. Számos szóbeszéd terjedt róluk, volt szó arról, hogy állítólag Cambridge hercegnéjét megsiratta Meghan nem sokkal a Harryvel kötött házassága előtt.

A Szabadság nyomában. Harry és Meghan - Egy modern királyi család című könyv szerzői, Omid Scobie és Carolyn Durand most tiszta vizet öntöttek a pohárba, és az új kiadványukban leírták, milyen is a két hercegné viszonya a valóságban. Mint kiderült, sosem váltak jó barátokká, de ellenségeskedés sem jellemezte viszonyukat, cáfolták annak tényét is, hogy Vilmos felesége tényleg Meghan miatt sírta volna el magát. Ám az tény, hogy volt egy olyan dolog, amivel Katalin megbántotta sógornőjét.

Emiatt csalódott Meghan Katalin hercegnében

Amikor Meghan még Harry barátnőjeként ismerte meg Katalint, nem váltak egyik pillanatról a másikra barátnőkké. Cambridge hercegnéje mindig is visszahúzódó típus volt, csak néhány közeli barátjában bízik meg a mai napig, ami érthető, hiszen a brit királyi család tagjaként jól meg kell fontolnia, kit is enged közel magához. Vele ellentétben Meghan igazi extrovertált és nyitott személyiség. Az esküvőig csak nagyon kevés időt töltöttek együtt, pár alkalommal telefonon váltottak egymással pár üzenetet, de még mindig alig ismerték egymást.

katalin meghan
Fotó: Pool/Samir Hussein / Getty Images Hungary

Miután lezajlott az esküvő 2018 májusában, a két hercegné továbbra sem alakított ki egymással szoros barátságot. Amikor augusztusban Meghan ünnepelte születésnapját, Katalin küldött neki egy csokor virágot. Bár szép gesztusnak gondolta ezt Sussex hercegnéje, mégis csalódott a sógornőjében, sokkal jobban esett volna neki a személyes kontaktus, hiszen már a királyi család dolgozó tagjává vált.

Harryvel az sem tetszett nekik, hogy 2018 nyarán oxfordshire-i házukba hiába hívták meg Cambridge hercegét és hercegnéjét, nem látogatták meg őket. Valószínűleg utóbbi azért történhetett, mivel még a legelején Vilmos figyelmeztette testvérét, hogy lassítson Meghannal, ne siessék el az esküvőt. A két herceg viszonya akkor kezdett rosszabbá válni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Sussex hercegnéjéről már akkor rengeteg negatív cikk jelent meg, mielőtt kimondta volna a boldogító igent Harrynek. Ebben közrejátszott félvér származása és az, hogy eleve elvált nőként csöppent bele a herceg életébe, emiatt sok angolnak nem volt szimpatikus a Briliáns elmék színésznője. Az sem tett jót Meghannak, hogy féltestvére, Samantha Markle állandóan szapulta őt a Twitteren és a sajtóban, édesapja, Thomas Markle pedig több botrányt csapott.

Amikor 2018 őszén kiderült, hogy a kis Archie-val várandós, úgy tűnt, a brit sajtó kezd leszállni a hercegnéről, és több pozitív írás is megjelent róla, ám 2018 végén kiderült, hogy egy alkalmazottjuk, Melissa Toubati felmondott. Erre a hírre azonnal lecsapott a sajtó, ezek után ismét megnövekedett a negatív tartalmú cikkek száma Sussex hercegnéjéről.

A szabadsag nyomaban Harry es Meghan fedlap
Fotó: 21. Század Kiadó

Az állapotos Meghant érthetően még jobban felzaklatták a negatív hírek, ekkoriban is jólesett volna neki Katalin hercegné támogatása, de ezt végül nem kapta meg tőle.

Cikkünk Omid Scobie és Carolyn Durand A szabadság nyomában. Harry és Meghan - egy modern királyi család című könyve alapján készült. 

A szabadság nyomában révén most először tekinthetünk a szalagcímek mögé, feltárva Harry és Meghan közös életét, eloszlatva a sok pletykát és félreértést, melyekkel a párnak meg kellett küzdenie. Omid Scobie és Carolyn Durand a brit királyi család programjairól tudósító újságírócsapat tagja, így náluk jobban kevesen ismerhetik a fiatal pár életét.

Kiadja a 21. Század Kiadó.

Ára 4490 forint.
Ezt is szeretjük