Harry herceg Meghan miatt szembemegy a hagyománnyal - Különös döntést hoztak a gyermekükről
A pletykák szerint a hercegi pár megtöri a tradíciót.

harry-herceg-meghan-gyereke-iskola-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha megkérdeznék bármelyik brit lakost, hogy melyik iskolában tanulnak a királyi család férfitagjai, rögtön rávágnák, hogy Etonban. 

Meghan és Harry nem Etonba járatnák a gyereküket

A nívós magániskolába csak fiúknak járhatnak, Harry herceg és Vilmos is itt tanultak annak idején, így a rajongók biztosra vették, hogy, amennyiben fiuk lesz, a sussexi herceg születendő csemetéjét is ide íratják majd be, azonban ez nem fog megtörténni.

Meghan hercegné szerint az Eton ugyanis túl vaskalapos és elavult, ezért egy sokkal haladóbb szellemű, amerikai iskolába járatná majd a gyermekét, az eghami American Community Schoolba. Itt tanult Misha Nonoo divattervező is, aki annak idején összehozta Harry-t és Meghant, úgyhogy valószínűleg tőle származik az ötlet a kis herceg vagy hercegnő taníttatását illetően.

Ide természetesen már lányok is járhatnak, ráadásul messze nem olyan szigorú szabályrendszerrel rendelkezik, mint a nevezetes Eton. A diákoknak nem kell egyenruhát hordaniuk, és olyan dolgokat is megtanulnak, mint afrikai dobokon játszani vagy jógázni.

Persze, az iskola minősítése sehol nincs az Etonéhoz képest, ahová a szülők a már alig párhetes gyermeküket várólistára tetetik, hogy biztosan felvételt nyerjenek a borsos árú magániskolába, ahol egy évre 41 ezer fontot, azaz több mint 14 millió forintot kell fizetniük. Rengeteg, később sikeres ember került ki innen: a britek 19 miniszterelnöke ide járt, és olyan híres színészek is, mint Tom Hiddleston és az Oscar-díjas Eddie Redmayne.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük