Harry és Meghan kisbabája irtó cuki - Tiszta anyja ezen a fotón
A kis Archie kiköpött Meghan - a babakori fotóján szinte teljesen egyformák.

harry-herceg-meghan-hercegne-fia-hasonlosag-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné tegnap nagyon boldoggá tették a rajongóikat, ugyanis végre megmutatták a kisfiukat, az alig néhány napos kis Archie-t.

Tiszta anyja a kisfiú

A picurból először nem sokat lehetett látni, de a fotósoknak köszönhetően azért sikerült a kis arcocskáját is lekapni, így a rajongók azt is láthatták, hogy egyelőre melyik szülőjére hasonlít jobban.

A válasz pedig várható volt, hiszen a fiúk legtöbbször az édesanyjukra hasonlítanak jobban, így a kis Archie is az anyukájára, Meghanra ütött.

A rajongók néhány babakori fotót is találtak a sussexi hercegnéről, melyeken egyértelműen látszik a hasonlóság. Ugyan a kisfiú bőrszíne picit világosabb, mint az édesanyjáé, és sötétebb, mint az édesapjáé, az orrocskája és a szája a royalisták szerint éppen olyan, mint Meghané.

Később valószínűleg ez még változik, hiszen Charlotte hercegnő is kicsinek tiszta Katalin volt, mostanra pedig Erzsébet királynő miniatűr mása lett. Kamaszkorban aztán újabb változás áll be a gyerekek külsejében, így egyelőre még nem megjósolható, melyik családtagjukra fognak a leginkább hasonlítani.

Az első fotók a kis Archie-ról

Tegnap tündéri képeket osztott meg a palota a hercegi pár első gyermekéről - nézd meg őket!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük