Ő volt Meghan hercegné első férje - 2 év után vált el a rendezőtől

Nem volt hosszú életű a frigyük Trevor Engelsonnal.

meghan-hercegne-elso-ferje-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné és Harry herceg házasságát több szempontból is elítélték annak idején: nem elég ugyanis, hogy az egykori Miss Markle egy amerikai, színesbőrű színésznő volt, de korábban el is vált, ami miatt nem nézték jó szemmel a frigyüket.

Ő volt Meghan első férje

Meghan előzőleg Trevor Engelson filmproducerrel kelt egybe, akivel még 2004-ben ismerkedett meg egy hollywoodi partin. Hat év randizgatás után végül 2010-ben összekötötték az életüket egy bohém, jamaikai esküvőn, azonban nem bírták sokáig egymás mellett: mindössze két évig tartott a házasságuk.

A problémát Markle hirtelen jött népszerűsége okozta, ugyanis nem sokkal az esküvő után megkapta élete nagy lehetőségét, és főszereplő lett a Briliáns elmék című sorozatban. Ez teljesen megváltoztatta a kapcsolati dinamikájukat, ugyanis Meghan híres és népszerű lett, sokkal komolyabb fizetést kapott, mint a férje, ráadásul az sem segített, hogy sokat voltak távol egymástól, hiszen a forgatás Torontóban zajlott, röpke 3500 km-re a közös, Los Angeles-i otthonuktól.

Azt nem tudni, mi zajlott le pontosan a színfalak mögött, ami a szakításukhoz vezetett, de nem szépen váltak el: Meghan postán küldte vissza a jegygyűrűjét, és közölte, hogy többé látni sem akarja a volt férjét. Azóta persze ismét boldog, hiszen a világ egyik legkapósabb agglegénye, Harry herceg őt választotta társául, és már a bébi is úton van - áprilisban születik meg a közös gyermekük.

Engelsonra is rátalált a szerelem a nála tíz évvel fiatalabb táplálkozási tanácsadó, Tracey Kurland személyében. Tavaly júniusban már a lánykérés is megtörtént, hamarosan pedig oltár elé is vezeti a gyönyörű kedvesét: május 11-én lesz az esküvőjük.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük