Meghan hercegnét így jellemezte a régi iskolája - Kiakadtak a rajongók miatta
Nem örültek a történelemhamisításnak a rajongók.

meghan-markle-prospektus-egyetem-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Néhány évvel ezelőtt még senki sem gondolta volna Meghan Markle-ről, hogy az elvált, amerikai sorozatsztár valaha is bekerülhet a királyi családba. A szerelem azonban minden akadályt legyőzött, így Harry herceg és kedvese egy fényűző esküvőn összekötötték az életüket májusban, az egyszerű Meghan Markle-ből pedig Meghan hercegné lett.

Ezt írta róla az egyetem, ahol tanult

Meghan hercegné annak idején a Northwestern Egyetemen szerzett diplomát, ők pedig nagyon büszkék a sikeres öregdiákjukra. Az iskola legújabb prospektusában fel is tüntették, mint az egyik leghíresebb tanulójukat, a rajongók mégsem boldogok, ugyanis egyáltalán nem tetszik nekik Meghan jellemzése. A Northwestern Egyetem ugyanis a hercegné fotója alá csak annyit írt: humanitárius és Sussex hercegnéje.

A Twitteren sokan felszólaltak ez ellen, ugyanis szerintük hiba, hogy megpróbálják Meghan múltját kitörölni az emberek emlékezetéből, ugyanis szerintük annak kellene ott állnia, hogy: egykori színésznő, humanitárius és Sussex hercegnéje. A közösségi oldalon ilyen megjegyzések születtek a poszt alatt.

meghan-markle-prospektus-egyetem-nagy

"Nem értem, miért hagyták le, hogy színésznő is volt. Meghan előző karrierje is meghatározó volt számára", "Persze, tök jó, hogy rátették a brosúrára, de jobban örülnék, ha azt is odaírták volna, hogy színésznő volt...", "Szóval most már letagadjuk, hogy Meghan azelőtt színésznő volt? Kell a történelemhamisítás, nehogy egy sorozatsztár legyen a trónörökös felesége?" - írják a csalódott rajongók.

Hogy a Northwestern Egyetem kijavítja-e a jövőben a prospektusban szereplő megnevezést, arról egyelőre nem lehet tudni, mindenesetre a rajongók továbbra is ostromolják őket az üzenetekkel.

Ezt is szeretjük