Meghan hercegné könnyeivel küzdve végezte el egyik utolsó hivatalos feladatát - Riporter árulta el róla
Meghan hercegné hétfő délelőtt egyedül képviselte a királyi családot a Buckingham-palotában.

meghan hercegné cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné március 9-én, hétfőn délután képviselték utoljára a koronát a királyi család magas rangú tagjaiként. A Nemzetközösség napja alkalmából megtartott szertartáson vettek részt a westminsteri apátságban, ahol a család többi tagja is jelen volt.

Ugyanezen a napon, a délelőtti órákban Sussex hercegnéje a Buckingham-palotában találkozott a Nemzetközösségi Egyetemek Szövetségének egyetemista tagjaival, Meghannak ez volt az utolsó olyan feladata, amit egyedül végzett el. A The Daily Telegraph beszámolója szerint még egy könnycseppet is elejtett aznap délelőtt.

Meghan hercegné elérzékenyült a palotában

A napilap újságírója, Bryony Gordon személyesen is részt vett az eseményen, és részletesen leírta, milyennek is látta a hercegnét. Szerinte keserédes hangulat jellemezte a találkozót, Meghan olyannak tűnt, mint aki csendesen megsemmisült magában. Amikor találkozott az egyetemistákkal, könnyek gyűltek fel a szemeiben.

- Ahogy láttam, a hercegné miképp végzi el egyedül az utolsó hivatalos teendőjét, mély szomorúságot véltem benne felfedezni - fogalmazta.

A riporter szerint szívszorító, hogy Meghan alig két év után végleg visszalép a királyi család magas rangú tagjaként, pedig 2018 májusában, amikor kimondta az igent Harry hercegnek, egy tündérmesébe illő történetnek tűnt az egykori színésznő élete.

Eleinte úgy tűnt, hogy Meghan könnyen veszi az akadályokat Harry herceg feleségeként, ám az elmúlt két évben többször negatívan tüntette fel őt a brit sajtó, gyakran a hibáit emelték ki. 2019 őszén az afrikai körútjukon ki is akadt, mennyire nem érzi jól magát a bőrében, mert túl nagy rajta a nyomás, és sokan érzéketlenül bánnak vele. A sussexi házaspár Kanadában töltötte az ünnepeket, hogy feltöltődjenek, és csak egymásra, illetve kisfiukra, Archie-ra koncentrálhassanak.

Miután 2020 januárjában visszatértek Londonba, és elvégezték legelső hivatalos feladatukat, senki nem gondolta akkor még, hogy a házaspár visszavonulását tervezgeti, ám január 8-án este egy közleményben jelentették be, hogy a királyi család magas rangú tagjaiként visszalépnek a betöltött szerepkörükből, és anyagilag függetlenné válnak.

Hivatalosan március 31-én vonulnak vissza, április 1-jétől pedig a Buckigham-palotában fenntartott irodájuk is megszűnik. Ezután a royal, azaz a királyi szót sem használhatják, illetve az ő királyi fensége megszólítás sem vonatkozik rájuk.

Ezeket a ruhákat viselte Meghan az utolsó feladatai elvégzésekor

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos volt Meghan a legutolsó feladatainak élvégzésekor.

Ezt is szeretjük