Kiköpött Meghan hercegné: a spanyol politikusnő a megszólalásig hasonlít rá
Ledöbbentek a rajongók Begona Villacis láttán, aki Meghan hercegné ikertestvére is lehetne.

meghan-hercegne-begona-villacis-hasonlosag-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné arcát mindenki ismeri: mióta hozzáment Harry herceghez, az ő nevétől hangos a sajtó. A félvér színésznő vonásai igazán különlegesek, így nem is hittük volna, hogy van valaki, aki hasonló külsővel rendelkezik - egészen addig, míg nem láttuk Begona Villacis-t, a spanyol politikusnőt.

Ikrek is lehetnének

Madrid polgármesterjelöltje nemcsak a külsejében hasonlít a sussexi hercegnére, még a stílusuk is rendkívül hasonló. A szintén újdonsült édesanya egy ugyanolyan fehér kabátban jelent meg tegnap a választópolgárok előtt, amilyenben Meghant lefotózták, amikor először mutatták meg a kis Archie-t.

A politikai kommentátorok szerint direkt ráerősít a hasonlóságra, hogy ezzel is növelje a népszerűségét a hazájában, és egy kis hírverést csináljon a kampányának. Többször is posztolt arról, hogy rengeteg ember szerint tiszta Meghan - legutóbb ezt írta ki a Twitter-oldalára:

- Ha választani kell a Buckingham-palota és a Városháza között, akkor sajnálom, de Madridban maradok. Az emberek sokszor megállítanak az utcán, hogy megkérdezzék, én vagyok-e Meghan hercegné. Néha nagyon vicces a szituáció. Ráadásul a lányaim is folyton ezzel cukkolnak - osztotta meg a követőivel.

"Hihetetlen a hasonlóság, először azt hittem, Meghant látom a fotón", "Ha nem jön össze a polgármesteri poszt, eljátszhatja Meghant az életéről szóló drámasorozatban", "Nagyon furcsa, mintha testvérek lennének" - írták a hüledező rajongók a fotóit látva.

Meghan Katalinnal is gyakran összeöltözik

Számtalan alkalommal előfordult, hogy egyforma vagy hasonló ruhát húzott a két hercegné. Nézd meg, mikor öltöztek össze!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük