Már meg is van Harry herceg és Meghan babájának neve és neme? - A szakértők erre tippelnek
Mindenki kíváncsian várja a kis herceg vagy hercegnő születését.

harry-meghan-baba-neme-neve-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha minden igaz, áprilisban érkezik a legújabb hercegi csemete, ugyanis Meghan hercegné elkottyantotta, hogy már hat hónapos terhes. A rajongók nagyon várják a királyi család legújabb tagját - nem is győzik találgatni a pici nemét.

A legtöbben kislányra voksolnak

Természetesen szigorúan tilos elárulniuk a baba nemét, ez csak a gyermekük születésekor derülhet ki. Sőt, a neve még akkor is titokban marad: néhány nappal később jelentik csak be, hogy hívják hivatalosan a kis herceget vagy hercegnőt. A fogadóirodákban már meg lehet tippelni, hogy Meghan kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt, sőt, még azt is, hogy vajon mi lesz a baba neme.

Katalinnál általában megoszlottak a voksok, Meghannál azonban egybehangzó a rajongók véleménye: szerintük kislánya lesz, aki a Diana nevet kapja. Népszerű még az Alice és a Grace is, de korántsem annyira, mint a szívek hercegnője által viselt keresztnév.

Harry is azt nyilatkozta, hogy egy kislánynak örülne a legjobban, az ausztrál körútjuk során. Sydney-ben kiabált utána egy rajongó, hogy "Gratulálok, remélem kislány lesz", mire a herceg ezt válaszolta: "Köszönöm, én is remélem".

Állítólag a pár úgy döntött, hogy számukra is meglepetés lesz a picur neme, és csak a születésekor tudják majd meg, hogy milyen nemű kisbabának örülhetnek. Korábban ez elvárás is volt a királyi család tagjai felé, nehogy idő előtt kikotyogják a születendő gyermekük nemét, Diana hercegnő volt az első, aki rákérdezett, hogy fia vagy lánya lesz-e, de még ő sem árulta el Károlynak, hogy mit mondott az orvos.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük