Meghan hercegné elképesztő dolgot követel - Emiatt rágja Harry fülét
Még meg sem született a gyereke, de már irreális elvárásai vannak vele kapcsolatban.

meghan-hercegne-zenetanar-elton-john-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos pletyka kering arról, hogy Meghan hercegné irreális elvárásokat támaszt a személyzete felé. Hajnali 5-kor e-mailekkel és üzenetekkel zaklatja őket, ráadásul többüket megríkatta. Ennek fényében nem meglepő, hogy már heten felmondtak a közvetlen beosztottai közül, mióta beházasodott a családba.

Most ezt kéri Harry hercegtől

"Amit Meghan akar, azt megkapja" - mondta Harry az esküvője előtt, és úgy tűnik, ez azóta is így van. Most a hercegné egy különös kéréssel állt férje elé, mégpedig azzal, hogy egy speciális zenetanárt szeretne a születendő gyermeküknek.

Ezzel önmagában valóban semmi probléma nem lenne, kivéve talán azt, hogy az említett gyermek egyelőre világra sem jött. És, hogy a kiválasztott zenetanár, aki szerinte elég jó lenne a közös gyermeküknek, nem más, mint maga Elton John.

Erről egy alkalmazottjuk mesélt a The Sun magazinnak, aki azt is elárulta, miért fordult meg ez az ötlet Meghan hercegné fejében:

- Meghan és Harry nagy rajongói Eltonnak, az esküvőjükön is énekelt, és imádták. Meghan úgy véli, ő lenne a legtökéletesebb jelölt arra, hogy zenetanárként részt vegyen a gyermekük oktatásában, főként a zongoraleckéket illetően. A zene nagyon fontos számukra, Elton pedig közeli ismerőse a családnak, szóval miért ne? - nyilatkozta az állítólagos forrás.

Azt nem tudni, Elton John mit szólna a felkéréshez, azonban még az is lehet, hogy elvállalná a posztot, hiszen Harry elhunyt édesanyjának, Diana hercegnőnek a közeli barátja, illetve nagy rajongója volt. Elton John még a temetésén is énekelt, neki írta a Candle in the Wind című dalt, így valószínű, hogy a szívek hercegnője unokájának kedvéért még be is vállalná a feladatkört.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük