Meghan hercegné ezért nem áll szóba az apjával - Feltételhez kötötte a békülést
Meghan elárulta, mikor lenne hajlandó kibékülni az édesapjával.

meghan-markle-apja-beke-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyre durvul a helyzet Meghan hercegné és az édesapja között, jó ideje már nem is beszélnek egymással. Thomas Markle nagyon elszúrta a dolgokat a lányával, amikor hazudott az általa felbérelt paparazzókról, vagy éppen, amikor egy magánbeszélgetés részleteit teregette ki, ami közte és Harry herceg között történt.

Ekkor békülne csak ki az apjával

Ennek fényében nem csoda, hogy Meghan jó ideje szóba sem áll vele - ráadásul, hogy mentse a menthetőt, Thomas Markle a sajtóhoz fordult, az interjúival pedig csak tovább rontotta a helyzetet. Állítása szerint többször kereste Meghant, aki nem hajlandó felvenni a telefont, így az egyetlen mód, hogy kommunikálhasson vele, az, hogy a médiának nyilatkozik.

Meghan cseppet sem ért egyet apja módszereivel - erről egy állítólagos közeli barátjával beszélt, aki beszámolt a Daily Mailnek arról, hogy mit gondol a hercegné apja közszerepléseiről.

- Meghan nem beszél az apjával, amíg nem értelmes ember módjára próbál vele beszélni. Az egyetlen ok, amiért azóta nem beszéltek, az, hogy az apja nem őt próbálta keresni, hanem a médiában csinálta a drámát, ahelyett, hogy felhívta volna, vagy írt volna neki egy levelet. Hiába mondja, hogy ő kereste, ez nem igaz. Egyébként meg, Doriával (Meghan édesanyjával - a szerk.) jó a kapcsolata, ha annyira akarta volna, küldhetett volna vele is egy levelet. De sajnos abból ugyebár nem lenne eladható sztori - tette hozzá a hercegné közeli ismerőse.

meghan-markle-apja-beke-nagy

Thomas Markle azt nyilatkozta, hogy már nem is érdekli, hogy szóba áll-e vele a lánya, csak le akarja zárni a körülötte zajló médiacirkuszt:

- Nem haragszom sem Harry-re, sem Meghanra. Nem vagyok dühös. A legjobbakat kívánom mindkettejüknek. De úgy döntöttem, hogy magasról teszek az egészre, befejeztem. Ez az utolsó interjúm. Csak vissza akarom kapni a régi életemet, és, ha Meghan nem áll velem szóba többet, akkor az az ő dolga - mondta a Daily Mailnek pár nappal ezelőtt.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy Meghan és az apja durván összevesznek: korábban is előfordult, hogy hónapokig nem álltak szóba egymással, miután Meghan nővére, Samantha a lánya ellen uszította az idősebb Thomas Markle-t. Samantha már akkor is féltékeny volt Meghan színésznői sikereire, és nemcsak a Twitteren fröcsögött ellene, hanem a családtagjai körében is próbálta megfúrni. Amikor kiderült az igazság, Meghan kérte, hogy szakítsa meg a kapcsolatot Samanthával, de az apja erről hallani sem akart, ez pedig nagyon rosszulesett Meghannak.

Ezt is szeretjük