Meglepő húzás Erzsébet királynőtől: így döntött Meghan anyjával kapcsolatban
Sokan furcsállják az uralkodónő elhatározását.

meghan-anyja-erzsebet-kiralyno-karacsony-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A karácsony Erzsébet királynő kedvenc ünnepe, amit minden évben a családjával tölt, az ünnepségen pedig kicsiknek és nagyoknak egyaránt kötelező a részvétel.

Ezúttal Meghan anyját is meghívta

Szenteste a királynő összes gyermeke, unokája és dédunokája megjelenik a palotában - természetesen párjaik kíséretében -, azonban a meghívás eddig csak a szűk család tagjaira vonatkozott, így például sem Katalin hercegné szülei, sem a testvérei nem vehettek részt a karácsonyozáson.

Idén viszont úgy döntött a királynő, kiterjeszti a meghívást, és Meghan hercegné édesanyját, Doria Raglandot is szeretettel várja az ünnepségen. Ez csak azért különös, mert ezzel szemben szó sincs arról, hogy idén a Middleton család tagjai is meghívást kaptak volna a családi rendezvényre, egyedül Meghan anyjának szólt az invitáció.

meghan-anyja-erzsebet-kiralyno-karacsony-nagy

Erről a királyi család egyik alkalmazottja számolt be a Sunday Express-nek:

- Erzsébet királynő idén Meghan hercegné édesanyját, Doria Raglandot is meghívta karácsonyozni a kastélyba. Szerintem ez nagyon kedves volt tőle, igazán figyelmes gesztus volt a részéről, bár persze, elég meglepő húzás, tekintve, hogy Katalin hercegné szülei még sohasem vehettek részt a családi összejövetelen. Igaz, Katalinnal ellentétben Meghannak nincsenek Angliában rokonai, valószínűleg ezért hívta meg Doriát is, hogy ne legyen annyira honvágya - mesélte a lapnak.

Mivel a hercegné jelenleg kisbabát vár, valószínűleg az iránta - és az állapota iránt - való figyelmesség ez az uralkodónő részéről, a rajongókat azonban megosztotta a döntésével. A közösségi oldalakon csak úgy záporoztak a kommentek, a rajongók ugyanis nem értik, miért vehet részt az ünnepségen Meghan édesanyja, amikor Katalin szüleit évek óta nem hívták meg a családi rendezvényre.

"Nem igazán tartom fairnek ezt a kivételezést. Csak azért, mert Meghan terhes? Katalin már háromszor szült, az ő szüleit mégsem hívták meg. Akkor hogy is van ez?", "No komment, látszik, hogy Harry a kedvenc unokája...", "Szóval Doria Ragland meg van hívva egy olyan eseményre, amire a Middleton szülők még hét év után sem? Vagy ezt hívják polkorrektségnek?" - írták a Twitteren a királyi család rajongói.

Ezt is szeretjük