Meghan cseppet sem bánja, hogy elhagyta Angliát: exkluzív interjúban kotyogta ki
Sok oka van, amiért öröm volt visszatérnie Amerikába, állította Meghan hercegné.

meghan-hercegné-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné januárban jelentették be, hogy visszalépnek betöltött szerepkörükből a királyi családban, hivatalosan március 31-én léptek ki, ezután az Egyesült Államokban kezdtek új életet. Márciustól a nyár elejéig Los Angelesben éltek, július elejével viszont átköltöztek új otthonukba, amelyet Montecitóban vásároltak meg.

Az amerikai feminista és újságíró, Gloria Steinem lehetett az elsők között, aki exkluzív interjút készíthetett Sussex hercegnéjével. Az asszony Meghanék kertjében vendégeskedett, így elég meghitt hangulatban telt a közös beszélgetésük.

Meghan örül, hogy visszatérhetett Amerikába

A MAKERS Women sorozat keretében készítettek vele beszélgetést, amely teljes valójában ma jelenik meg. Gloria elmondta, mennyire örül, hogy Meghan visszatért az Egyesült Államokba, erre a hercegné így reagált:

- Én is örülök, hogy újra itthon vagyok, sok oka van ennek - mondta el, bár a rövid részletből nem derült ki, miért nem bánja, hogy már nem része az életének Anglia.

Az elmúlt két év nem volt egyszerű Meghan számára, hiszen a sajtó minden apró mozdulatát követte, ráadásul rengeteg negatív írás jelent meg róla. Sokan kritizálták őt bőrszíne miatt és azért, mert elvált. Törtetőnek és nehéz esetnek állították be az újságírók, a paparazzók is átestek a ló túloldalára. Volt, hogy drónokkal olyan felvételeket készítettek angliai otthonukról, amelyeken simán beláthattak a nappalijukba. Az egyik brit lap pedig részleteket közölt azokból a magánleveleiből, amelyeket édesapjának, Thomas Markle-nek írt. Nem csoda, hogy ezután a hercegi pár annyira felkapta a vizet, hogy több újságot is bepereltek.

Harry és Vilmos kapcsolata is elmérgesedett azután, miután Cambridge hercege azt tanácsolta öccsének, ne siesse el a házasságot Meghannal. Mivel a trónöröklési sorrendben Sussex hercege mindig csak másodhegedűs szerepben marad, így Vilmos és Katalin projektjei általában elsőbbséget élveztek, míg Harry és Meghan terveire nem jutott már anyagi támogatás a királyi kasszából, derült ki Omid Scobie és Carolyn Durand könyvéből, ami a Szabadság nyomában. Harry és Meghan - Egy modern királyi család címet kapta.

harry és meghan
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

A házaspár Omid Scobie szerint boldogabb nem is lehetne.

- Sokkal erősebbek, mint valaha, ezt az elmúlt időszak tapasztalatainak is köszönhetik - nyilatkozta az Ok! magazinnak.

Szerinte semmi esélye nincs annak, hogy a hercegi pár visszatérjen Angliába, és újra a koronát képviseljék, ezt még nekünk mesélte el a szakértő egy exkluzív interjúban. 

- A királynő nagylelkűen nyitva hagyta nekik azt a kiskaput, nemcsak uralkodóként, hanem szerető nagymamaként is tette mindezt. Szerintem ezzel egyértelműen kimutatta, mennyire támogatja Harryéket. A hercegi pár egyértelműen csak előretekint most már, emiatt nem valószínű, hogy valaha is visszatérnek a régi életükhöz, és újból a koronát szolgálják. (...) Nagyon elfoglaltak jelenleg is, azon dolgoznak, hogy új fejezetet indíthassanak az életükben, kaliforniai otthonukat csinosítgatják, az a véleményem, hogy most már ott is lesz a bázisuk. Benne vannak a nonprofit szervezetük, az Archewell elindításában is. Szerintem megtalálták a maguk útját, és most nagyon boldogok, sokkal szabadabbnak és pozitívabbaknak érzik magukat - mesélte a Femina.hu-nak.

Harry és Meghan álomotthona

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Sussex hercegének és hercegnéjének új otthona.

Ezt is szeretjük