Gyönyörű fotót posztolt a szülinapos Meghan hercegnéről a férje
Tegnap 38 éves lett a sussexi hercegné.

meghan-hercegne-38-eves-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné tegnap ünnepelhette a 38. születésnapját, a jeles alkalomról pedig természetesen az új családja sem feledkezett el. Ahogy a királyi család többi tagjának esetében, úgy róla is megjelent egy hivatalos köszöntőposzt a közösségi oldalakon, bár a hagyománytól eltérően róla a férje posztolt ki képet.

38 éves lett Meghan hercegné

Általában a palota hivatalos oldala oszt meg egy születésnapi üzenetet az uralkodói família tagjairól, Harry azonban szerette volna személyesebbé tenni a posztot, ezért ő maga írt képaláírást a leközölt kép mellé. A szokásos, hivatalos "Nagyon boldog születésnapot kívánunk Őfenségének, a sussexi hercegnének!" üzenet után Harry maga is megragadta az alkalmat, hogy felköszöntse a feleségét.

- Boldog születésnapot kívánok a csodálatos feleségemnek! Köszönöm, hogy úgy döntöttél, hogy csatlakozol hozzám erre az életre szóló kalandra. Szeretlek: Harry - írta a közzétett fotó alatt.

A mosolygós felvétel egyébként a 2018-as királyi turnéjuk során készült a Tupou College felsőoktatási intézményben, Tongában, amikor a sussexi hercegi pár 16 napon át járta be Ausztráliát, a Fidzsi-szigeteket, Tongát és Új-Zélandot. Ez volt az első körutazás, amin Meghan és Harry párként részt vett, és itt már a szíve alatt hordta a kis Archie-t.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Wishing a very happy birthday to The Duchess of Sussex today! 🎈

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Természetesen a Kensington-palota hivatalos oldala, azaz Vilmos herceg és Katalin közösségi oldala sem feledkezett el Meghanról: ők egy olyan közös fotót posztoltak róla, amin ötösben láthatók tavaly karácsonykor - Vilmos, Katalin, Harry, Meghan és Károly herceg ugyanis a templomba siettek ennyire, a szentmisére.

Ilyen cuki Meghan és Harry kisfia

Férjeik pólómeccsén jelent meg Katalin és Meghan - mindenki legnagyobb meglepetésére a cuki gyerkőceikkel. Nézd meg, milyen édes a kis Archie és a többi hercegi csemete!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük